![]() |
|
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| pozitīvas lejupielāžu sadaļā tagad, jums konstatēts, pirms es pat saņemt rss lol
| |||
| |||
| Release Notes Quote:
|
|
| |||
| |||
| Es saņemu dažas dīvainas problēmas ar šo versiju. Par dažiem kā wikipedia mājas lapas un youtube lapa parāda kā tad, ja tai nav css, kaut arī tie izskatās labāk uz Internet Explorer. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kad jūs redzat kaut ko lielu un miljoniem citu cilvēku neredzat, tad tā ir diezgan iespējams, instalācijas, nevis serveri.
| |||
| |||
| Ka puse poga lieta manā uzdevumjoslas ir rezultāts slinks rediģēšanas noņemt e-pasta adresi, kādu es runāju ar MSN. Dažas mājas ir ok, piemēram, dators sula ir labi. |
|
| |||
| |||
| Tas ir labi adrift, vai ne. Tas trūkst cilnes, robežas, fonts ir aizgājis serif - tev taisnība par to ne-css es domāju. Tas nav wikipedia un tas nav firefox 2.0.0.13 - I pievienot kas 2.0.0.13 rāda šeit. Vai jūs iztīra kešatmiņu, adblocks, cepumi, visi parastie aizdomās? |
|
| |||
| |||
| vietas, tās nenosaka, lai parādītu cilni joslu pēc noklusējuma;) |
|
| |||
| |||
| Different tabs - es domāju biti, wikipedia ir gar augšējo malu pantu marķētas |
|
| |||
| |||
| Hmm ... Pēc attīrīšanas manu kešatmiņu un sīkfailus viss atgriezās ierastajā kārtībā. Gadījuma. |