![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
pobiera się w sekcji teraz, znaleziono przed I nawet uzyskać rss lol
|
|||
|
|||
|
Release Notes
Cytat:
|
|
|
|||
|
|||
|
I'm getting niektórych dziwne problemy z tą wersją. Na niektórych stronach internetowych, takich jak Wikipedia i YouTube wyświetla stronę, jak gdyby nie CSS, choć wyglądają lepiej w Internet Explorer.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Gdy zobaczysz coś głównych i miliony innych ludzi nie widzisz go, to całkiem prawdopodobne, aby być waszym instalacji zamiast serwera.
|
|||
|
|||
|
Że połowa przycisk rzeczą w moim zadań jest wynikiem leniwy edycji usunąć adres e-mailowy I ktoś mówił do na msn.
Niektóre strony są ok, na przykład komputer jest czysty sok.
|
|
|
|||
|
|||
|
To również orientację, nie jest to. To brakujące karty, granicy, czcionki's gone szeryfowa - masz prawo o nim nie myślę css. To nie Wikipedia i nie Firefox 2.0.0.13 - I co dołączyć 2.0.0.13 pokazuje tutaj.
Czy całkowicie pamięć podręczną, adblocks, pliki cookie, wszystkie zwykle podejrzanych? |
|
|
|||
|
|||
|
miejscu jej nie ustawiono pokaż kartę bar domyślnie;)
|
|
|
|||
|
|||
|
Różne karty - mam na myśli, że Wikipedia ma bitów wzdłuż górnej krawędzi tego artykułu oznakowane
|
|
|
|||
|
|||
|
Hmm ... Po wyczyszczeniu pamięci podręcznej i plików cookie wszystko poszło z powrotem do normalnego. Dziwny.
|