![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| prebiehajúcich v sekcii Na stiahnutie teraz si zistili, ako som ešte dostať rss lol
| |||
| |||
| Poznámky Citácia:
|
|
| |||
| |||
| Mám dostať nejaké divné problémy s touto verziou. Na niektorých webových stránkach, ako je wikipedie a youtube stránky sa zobrazí ako keby žiadny css, aj keď vyzerajú lepšie pre Internet Explorer. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Keď vidíte niečo dur a milióny ďalších ľudí, nie je vidieť, je to dosť pravdepodobné, že sa inštalácia, skôr ako na serveri.
| |||
| |||
| Že polovica tlačidlo vec, na mojom paneli je výsledkom líný editace odstrániť e-mailovú adresu niekoho, hovoril som sa na msn. Niektoré stránky sú v poriadku, napríklad počítače, šťava je v pohodě. |
|
| |||
| |||
| To je dobre nezakotvený, nie je to. Je to chýbajúce záložiek hranice, písmo je preč serif - máte právo na to je non-css myslím. Nie je to wikipedia a nie je to firefox 2.0.0.13 - přikládám čo 2.0.0.13 ukazuje tu. Už ste preplachovať vašej cache, adblocks, cookies, všetky obvyklé podozrivé? |
|
| |||
| |||
| mieste jeho suchý ukázať kartu baru v predvolenom nastavení;) |
|
| |||
| |||
| Rôznymi kartami - Myslím, že bity wikipedia má pozdĺž horného okraja výrobku etiketou |
|
| |||
| |||
| Hmm ... Po zúčtovaní môj cache a cookies všetko vrátil do normálu. Párny. |