![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| йде в розділі "Завантаження" Тепер, ви з'ясували, перш ніж я навіть отримати RSS LOL
| |||
| |||
| Випуску Цитата:
|
|
| |||
| |||
| Я отримую деякі дивні проблеми з цією версією. На деяких веб-сайтах, як Вікіпедія і YouTube на сторінці відображається як якби воно не було CSS, хоча вони і виглядають краще в Internet Explorer. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Коли ви побачите щось важливе й мільйони інших людей не бачу, це цілком може бути ваша установка а не на сервері.
| |||
| |||
| Ця річ половина кнопки на панелі завдань є результатом ледачий редагування видалити електронну адресу кого-то я розмовляв по MSN. Деякі веб-сайти в порядку, наприклад, соки комп'ютера штрафу. |
|
| |||
| |||
| Ось так пливуть за течією, чи не так. Вона відсутня вкладка, кордон, Gone шрифт Serif - Ви маєте рацію про те, що не-CSS я думаю. Це не Вікіпедія, і це не Firefox 2.0.0.13 - Я надаю 2.0.0.13 показує, що тут. Ви очищений кеш, adblocks, печиво, всі звичайні підозрювані? |
|
| |||
| |||
| місце його не налаштована на відображення панелі вкладок за умовчанням;) |
|
| |||
| |||
| Різні таблеток - я маю на увазі біти, що Вікіпедія має вздовж верхнього краю статті маркується |
|
| |||
| |||
| Хм ... Після очищення кеша і Cookies всі повернулися до нормального життя. Дивний. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Mozilla Firefox 3.0.8 | evilfantasy | Веб-браузери & FTP-клієнти | 1 | 27 березня 2009 11:25 |
| Mozilla Firefox 3 3.0.7 | evilfantasy | Веб-браузери & FTP-клієнти | 3 | 5 березня 2009 13:31 |
| Mozilla Firefox 3 3.0.6 | evilfantasy | Веб-браузери & FTP-клієнти | 7 | 5 лютого 2009 09:32 |
| Mozilla Firefox 3 3.0.4 | evilfantasy | Веб-браузери & FTP-клієнти | 3 | 13 листопада 2008 15:19 |
| Mozilla Firefox 3.0 RC1 | evilfantasy | Веб-браузери & FTP-клієнти | 2 | 17 травня 2008 07:10 |
| Різьба Інструменти | |
| |