![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זמין להורדה ב אתר FF
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| להוריד כאן הערות למהדורה ציטוט:
|
| |||
| |||
| ניסיתי את זה עם הסופי Beta והרבה ההרחבות שלי לא עובד. יש תוספת על התקשר מר טק כי תהפוך אותם לעבוד, אבל אני חושב שאני יהיה לחכות כמה שבועות, בכל מקרה. |
|
| |||
| |||
| לא בטוח אם זה רק התיבה שלי, אבל נראה להימשך זמן רב יותר מאשר לפתוח vers. 3.0.11 ...... יש עוד מישהו מצא את זה? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Threads מיזג, תודה.
| |||
| |||
| מוזר. מה קרה לי אפשרות לעדכן ב FF? |
|
| |||
| |||
| בדוק אם קיימים עדכונים - תפריט עזרה |
|
| |||
| |||
| Duh, הייתי מסתכל על כלי> אפשרויות> מתקדם> עדכון LOL. תודה פיל. BTW איפה השלט שלי? |
|
| |||
| |||
| לא בטוח m8y ..... יש גם את שלי הלכו ........ דייב יש tweaking שוב |
|
| |||
| |||
| LOL אני מתכוון ל schtick של קומדיות, ביל Engvall. אני לא יכול למצוא את הוידאו המקורי, אבל הנה השיר הזה הוא עשה את זה עם Travis Tritt. הנה את השלט. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Mozilla Firefox 3.0.8 | evilfantasy | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 1 | -27 מרץ 2009 11:25 |
| Mozilla Firefox 3 3.0.7 | evilfantasy | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 3 | ה -5 בחודש מרץ 2009 13:31 |
| Mozilla Firefox 3 3.0.5 | evilfantasy | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 0 | 16th דצמבר 2008 12:41 |
| Mozilla Firefox 3 3.0.4 | evilfantasy | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 3 | 13 נובמבר 2008 15:19 |
| Mozilla Firefox 2.0.0.14 | evilfantasy | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 1 | ה -25 לאפריל 2008 08:11 |
| שרשרת כלים | |
| |