![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Disponibil pentru descărcare de pe CF site-ul web
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Descărca aici Note de Citat:
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| |||
| |||
| Am încercat-o cu final beta şi o mulţime de meu de add-on-uri nu au de lucru. Nu este un add-on numit domnul Tech că le va face de lucru, dar cred că voi aşteptaţi câteva săptămâni, oricum. |
|
| |||
| |||
| Nu este sigur dacă este doar caseta mea, dar se pare că pentru a lua mai mult timp pentru a deschide decât vers. 3.0.11 ...... a găsit pe nimeni asta? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Subiecte fuzionat, multumesc.
| |||
| |||
| Ciudat. Ce s-a întâmplat să-mi actualizare opţiune la FF? |
|
| |||
| |||
| Check for Updates - Ajutor Meniu |
|
| |||
| |||
| Duh, M-am uitat în instrument> Opţiuni> Advanced> actualizare lol. Multumesc Phil. BTW Unde-i semnul meu? |
|
| |||
| |||
| nu sunt sigur m8y ..... a mea a mers prea ........ Dave trebuie să fie din nou Optimizarea |
|
| |||
| |||
| LOL Am fost referindu-se la schtick unui actor de comedie, Bill Engvall. Nu găsesc original video, dar aici e un cântec a facut din acesta cu Travis Tritt. Iată-vă semna. |