![]() |
|
| |||
| |||
| που χρειάζεται πάντα να φορτώσει εξερευνητής φαίνεται να χάνει όλα τα cookies του χρόνου θάλασσα μαϊμού έργων ok |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ίσως να δοκιμάστε Chrome; Το λατρεύω.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Firefox 3.5 θα πρέπει να αναφέρονται σε λίγες μέρες, πρέπει να επιταχυνθούν τα πράγματα λίγο και να απαλλαγούμε από τις "διαρροές" μνήμης .... ότι δεν είχα καμία
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||
| |||
| Έχω διαρροές μνήμης, είναι συνήθως σε κακή plugin. |
|
| |||
| |||
| Firefox 3,5 βρήκα πολύ καλή stepp, φορτώνει γρήγορα και αποθηκεύει κωδικούς πρόσβασης ect καλό. |
|
| |||
| |||
| Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν προβλήματα με FF. Θα το χρησιμοποιούν σήμερα με ναρκοπέδιο για όλα μου τα συστήματα x64. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I didn't αναλάβει να είμαι πολύ ερωτευμένος με IE8 και Chrome για μένα lappy
| |||
| |||
| Αυτό είναι αυτό που όλοι μας παλιόφιλους πλανώμαι ... ξέχασε τι θα έλεγα ...
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
θάλασσα πίθηκο ή όπερα actally έργων firefox είναι χάλια, αλλά μια φορά ήταν καλή AOL brwoser είναι ok |
|
| |||
| |||
|
__________________ www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() |