![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Internet uzeti to učitavanje zauvijek Čini se da izgubim explorer kolačiće sve vrijeme more majmun radi ok |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Možda dajem krom probati? I love it.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Firefox 3,5 treba se u nekoliko dana, treba ubrzati stvari malo i dobili osloboditi od memory leaks .... nije da sam imao bilo kakve
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
| JA dobiti memory leaks, to je normalno dolje do Plugin. |
|
| |||
| |||
| Firefox 3,5 Našao sam ga prilično dobar stepp, Ona brzo učitava i sprema lozinke itd. dobro. |
|
| |||
| |||
| Većina ljudi nema nikakvih problema s FF. Trenutno sam ga koristiti sa minskog polja na sve moje x64 sustave. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| JA nije potrebno da ga puno sam zaljubljen u IE8 i krom na mene lappy
| |||
| |||
| To je ono sto sve nas oldies pogriješiti ... zaboravio sam ono što se događalo da kažem ...
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| |||
| |||
| Quote:
mora oponašati ili opernih djela actally Firefox je sranje, ali je nekad bio dobar AOL brwoser je ok |
|
| |||
| |||
|
__________________ www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Add-ons Block Lista | Mozilla | evilfantasy | Web Browsers & FTP Klijenti | 4 | 17 listopad 2009 11:06 |
| Mozilla Firefox 3 3.0.5 | evilfantasy | Web Browsers & FTP Klijenti | 0 | 16. prosinac 2008 12:41 |
| Mozilla Firefox 3 3.0.4 | evilfantasy | Web Browsers & FTP Klijenti | 3 | 13. studeni 2008 15:19 |
| Nokia PC Suite sucks | Mike0001 | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 8 | 9. studeni 2008 09:56 |
| Kaspersky Anti-Virus sucks! | Cew27 | Virus, Spyware i sigurnost | 7 | 14. listopad 2007 14:42 |
| Thread Tools | |
| |