![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| trunka amžinai apkrovos Explorer, atrodo, prarasti slapukus, visą laiką Sea Monkey darbai Gerai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gal duoti Chrome pabandyti? I love it.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| "Firefox" 3,5 turėtų būti atlikti per kelias dienas, turėtų pagreitinti procesą mažai ir atsikratyti Atminties nutekėjimas .... ne tai, kad turėjau visus
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| |||
| |||
| Gaunu Atminties nutekėjimas, tai paprastai iki blogas plugin. |
|
| |||
| |||
| "Firefox" 3,5 Radau gana gera stepp, jis įkelia labai greitai ir saugo slaptažodžius EBS gera. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dauguma žmonių neturi nieko bendra su FF problemų.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I didnt atsižvelgti į tai daug esu in love with IE8 ir Chrome man lappy
| |||
| |||
| Tai, kas mus visus Oldies Err ... pamiršau ką ketino pasakyti ...
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| |||
| |||
| Citata:
jūra beždžionė ar operos actally darbai Firefox sucks, bet ji kažkada buvo geras AOL brwoser yra ok |
|
| |||
| |||
|
__________________ www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Add-ons Blocklist | Mozilla | evilfantasy | Naršyklėms & FTP Klientai | 4 | 17 spalis 2009 11:06 |
| Mozilla Firefox 3 3.0.5 | evilfantasy | Naršyklėms & FTP Klientai | 0 | 16 gruodis 2008 12:41 |
| Mozilla Firefox 3 3.0.4 | evilfantasy | Naršyklėms & FTP Klientai | 3 | Lapkritis 13, 2008 15:19 |
| "Nokia PC Suite" sucks | Mike0001 | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 8 | 9 lapkritis 2008 09:56 |
| Kaspersky Anti-Virus Sucks! | Cew27 | Virus, Spyware & Security | 7 | 14 spalis 2007 14:42 |
| Temos įrankiai | |
| |