![]() |
|
| |||
| |||
| tas notiek uz visiem laikiem, lai slodze explorer šķiet zaudēt cookies visu laiku sea monkey darbiem ok |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Varbūt dot Chrome mēģināt? I love it.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Firefox 3,5 būtu noteikti dažu dienu laikā, vajadzēja paātrināt lietas pat mazliet un atbrīvojieties no atmiņas noplūdes .... nav, ka man bija kādi
|
| |||
| |||
| Man atmiņas noplūdes, tas parasti ir uz leju, lai slikti spraudni. |
|
| |||
| |||
| Firefox 3.5 i ir atklājuši, ka diezgan labi stepp, It slodzes ātri un uzglabā paroles ect laba. |
|
| |||
| |||
| Lielākā daļa cilvēku nav ar FF problēmas. Es pašlaik to izmantot ar mīnu uz visiem maniem x64 sistēmām. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I didn't ņemt to daudz esmu iemīlējies IE8 un Chrome par mani lappy
| |||
| |||
| Tas, ko visi mums Oldies err ... aizmirsu ko es gribēju teikt ...
__________________ Es domāju, ka es esmu parakstu, tātad es eksistēju! Es uzskatu, ka lielāku to ir mani kā paraksts ... |
|
| |||
| |||
| Quote:
sea monkey vai Opera actally darbi Firefox sucks bet tas bija kādreiz labi AOL brwoser ir ok |
|
| |||
| |||
|
__________________ www.Trade4Free.ie Reālas briesmas, nav tas, ka datori būs jāsāk domāt tāpat kā vīrieši, bet vīrieši sāks domāt datoriem. Ja nepastāv iespēja, ka nevar izvēlēties! ![]() |