![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| care le ia pentru totdeauna pentru a încărca Explorer, cookie-uri pare să-şi piardă tot timpul maimuţă mare de lucrări ok |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Poate da Chrome încerca? Imi place.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Firefox 3.5 ar trebui să fie în câteva zile, trebuia să accelereze lucrurile un pic si scapa de memorie scurgeri .... nu ca am avut nici o
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| |||
| |||
| M-am memorie scurgeri, este în mod normal la un plugin de rău. |
|
| |||
| |||
| Firefox 3.5 am gasit-o destul de bine stepp, Se încarcă rapid şi stochează parolele ect bine. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Majoritatea oamenilor nu au probleme cu FF.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I didnt să-l iau de mult am îndrăgostit de IE8 Chrome şi pe mine lappy
| |||
| |||
| Asta e tot ce ne oldies err ... am uitat ce aveam de gând să spun ...
__________________ Cred că am o semnătură, de aceea am exista! Cred că o mai mare fiind a-mi ca o semnatura ... |
|
| |||
| |||
| Citat:
mare maimuţă sau lucrări de operă actally Firefox suge-o o dată, dar a fost bun AOL brwoser este ok |
|
| |||
| |||
|
__________________ www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() |