![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| to trvá večne, aby zaťaženie explorer sa zdá stráca cookies celú dobu morská opice funguje ok |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Potrebné dať Chrome skúsiť? Milujem to.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Firefox 3.5 by mal byť v priebehu niekoľkých dní, mal rýchlosť až to trochu a zbaviť sa memory leaks .... nie, že som nemal žiadne
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| |||
| |||
| Chápem memory leaks, je to spravidla na zlý plugin. |
|
| |||
| |||
| Firefox 3.5 som zistil, že je docela dobrej steppe, to rýchlo načíta a ukladá heslá ect dobré. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Väčšina ľudí nemá žiadne problémy s FF.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I didnt brať na to jsem moc v láske s IE8 a Chrome na mě Lappy
| |||
| |||
| To je všetko, čo nás oldies err ... zabudli, co jsem chtěl říct ...
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Citácia:
morská opice alebo operných diel actally firefox hovno, ale kedysi bol dobrý AOL brwoser je ok |
|
| |||
| |||
|
__________________ www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() |