μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες

Register

Browser μου νομίζει ότι είμαι ένα τηλέφωνο

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 16η Ιουν 2009, 01:52
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Browser μου νομίζει ότι είμαι ένα τηλέφωνο

Γεια σε όλους, αυτό είναι το πρώτο μου post εδώ.

Δεν μπορώ να βρω κάτι, στις έρευνες σχετικά με αυτό το θέμα κι έτσι είναι μάλλον κάτι πολύ απλό αλλά δεν μπορώ να καταλάβω. Πολλές διαφορετικές ιστοσελίδες, μάλλον αυτοί που υποστηρίζουν τα κινητά μορφοποίηση, για φόρτωση για Vista υπολογιστή μου στην τελευταία έκδοση του IE ως αθετημένα κινητό μορφοποίηση. Είναι προφανές ότι αυτό είναι ενοχλητικό, διότι δεν είμαι σε ένα τηλέφωνο. Οι ίδιες ιστοσελίδες φορτίο πρόστιμο σε εναλλακτικούς browsers.

Πώς μπορώ να πω δηλαδή ότι δεν είμαι περιήγηση από μια φορητή συσκευή; Σε ευχαριστώ.

-Dana
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Δεν τηλεφωνική γραμμή ... Coolyxxx Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 12 28 Οκτ 2008 23:51
Τηλέφωνο βοήθεια katana Off Topic Συζήτηση 7 11 Μαρ 2008 23:32
Κινητό τηλέφωνο; cheesewheels99 Γενική Συζήτηση Hardware 5 28 Ιαν 2008 09:14
Computer πιστεύει ctrl κλειδώματος είναι για (νομίζω) KatSwat Γενική Συζήτηση Hardware 1 9 Δεκ. 2007 12:28
Phone Home mick66 Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 1 4 Δεκ 2007 06:37
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.