![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pozdrav svima, ovo je moj prvi post ovdje. Ne mogu pronaći ništa pretražuje o ovoj temi tako da je vjerojatno nešto stvarno jednostavan, ali ja ne mogu podoba Internet vanjska strana. Razne web stranice, vjerojatno one koje podržavaju mobilni formatiranja, se učitava na moj Vidik računalo u najnoviju verziju IE kao defaulted mobilni oblikovanja. Očito je to smeta, jer ja sam ne na telefon. Te iste web stranice u load fine alternativnih preglednika. Kako mogu znati odnosno da nisam pregledavanje s mobilnog uređaja? Hvala. Dana - |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Bez telefonske linije ... | Coolyxxx | Networking, Modemi & VoIP | 12 | 28. listopad 2008 23:51 |
| Telefon pomoć | Katana | Off Topic Discussion | 7 | 11. ožujak 2008 23:32 |
| Mobitel? | cheesewheels99 | General Hardware Chat | 5 | 28 siječanj 2008 09:14 |
| Računalo smatra ctrl zaključana na (mislim) | KatSwat | General Hardware Chat | 1 | 9. prosinac 2007 12:28 |
| Telefon Home | mick66 | Networking, Modemi & VoIP | 1 | 4. prosinac 2007 06:37 |
| Thread Tools | |
| |