mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Naršyklėms & FTP Klientai

Register

Mano naršyklė mano I'm telefonas

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 16, 2009, 01:52
Naujas Narys

Default Mano naršyklė mano I'm telefonas

Sveiki visi, tai mano pirmoji post čia.

I can't find anything in ieško apie šią temą todėl tikriausiai kažką paprasto, bet galiu suprasti jį. Daug įvairių tinklalapių, galbūt tie, kurie paremti mobili formatavimą, pakrovimo mano Vista kompiuteryje naujausia versija ty negrąžintų mobili formatavimas. Žinoma, tai erzina, nes aš ne dėl telefono. Tos pačios tinklapis apkrova baudos alternatyvių naršyklių.

Kaip aš galiu pasakyti, ty kad aš esu ne Browse nuo mobiliojo prietaiso? Ačiū.

-Dana
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Nr telefono linija ... Coolyxxx Networking, Modems & VoIP 12 28 spalis 2008 23:51
Pagalba telefonu Katana Off Topic Discussion 7 Kovas 11, 2008 23:32
Mobilusis telefonas? cheesewheels99 General Hardware Chat 5 28 sausis 2008 09:14
Kompiuteris mano ctrl yra užrakinta (manau) KatSwat General Hardware Chat 1 9 gruodis 2007 12:28
Telefonas Pradžia mick66 Networking, Modems & VoIP 1 Gruodis 4, 2007 06:37
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.