![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Sveiki visi, tai mano pirmoji post čia. I can't find anything in ieško apie šią temą todėl tikriausiai kažką paprasto, bet galiu suprasti jį. Daug įvairių tinklalapių, galbūt tie, kurie paremti mobili formatavimą, pakrovimo mano Vista kompiuteryje naujausia versija ty negrąžintų mobili formatavimas. Žinoma, tai erzina, nes aš ne dėl telefono. Tos pačios tinklapis apkrova baudos alternatyvių naršyklių. Kaip aš galiu pasakyti, ty kad aš esu ne Browse nuo mobiliojo prietaiso? Ačiū. -Dana |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Nr telefono linija ... | Coolyxxx | Networking, Modems & VoIP | 12 | 28 spalis 2008 23:51 |
| Pagalba telefonu | Katana | Off Topic Discussion | 7 | Kovas 11, 2008 23:32 |
| Mobilusis telefonas? | cheesewheels99 | General Hardware Chat | 5 | 28 sausis 2008 09:14 |
| Kompiuteris mano ctrl yra užrakinta (manau) | KatSwat | General Hardware Chat | 1 | 9 gruodis 2007 12:28 |
| Telefonas Pradžia | mick66 | Networking, Modems & VoIP | 1 | Gruodis 4, 2007 06:37 |
| Temos įrankiai | |
| |