mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Web pārlūkprogrammas un FTP klienti

Register

Mans pārlūks domā, es esmu tālruni

Reply

Thread Tools
Old Jūnijs 16, 2009, 01:52
New Member Group

Default Mans pārlūks domā, es esmu tālruni

Hello everyone, šis ir mans pirmais pastu šeit.

Es nevaru atrast neko meklējumos par šo tēmu, lai tā droši vien kaut kas patiešām ir vienkārši, bet es nesaprotu to ārā. Daudzas dažādas interneta lapas, iespējams, tiem, kas atbalsta mobilās formatējumu, ir kravas uz manu Vista datora jaunāko versiju, ti, kā neatmaksāto mobilā formatējumu. Acīmredzot tas ir kaitinošas, jo es esmu nevis tālruni. Šīs pašas mājas lapas slodze naudas soda alternatīvas pārlūkprogrammas.

Kā es varu pateikt, tas ir, ka es neesmu pārlūko no mobilo ierīci? Paldies.

-Dana
Reply

Register

Bookmarks

Similar Threads
Pavediens Thread Starter Forums Replies Last Post
Nē tālruņa līniju ... Coolyxxx Networking, Modemi & VoIP 12 28 oktobris 2008 23:51
Tālruņa palīdzību Katana Off Topic Discussion 7 11 marts 2008 23:32
Mobilo telefonu? cheesewheels99 General Hardware Čats 5 28 janvāris 2008 09:14
Dators domā ctrl atslēga ir par (I think) KatSwat General Hardware Čats 1 9 decembris 2007 12:28
Tālrunis Home mick66 Networking, Modemi & VoIP 1 4 decembris 2007 06:37
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.