menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Webových prehliadačov & FTP Klienti

Register

Môj prehliadač si myslia, že som telefón

Reply

Thread Tools
Old 16. júna 2009, 01:52
Nový člen skupiny

Default Môj prehliadač si myslia, že som telefón

Ahoj všetci, toto je môj prvý príspevok tu.

Nemôžem nájsť nič vo vyhľadávaní informácií o tejto téme, takže je asi niečo naozaj jednoduché, ale nemôžem na to. Mnoho rôznych webových stránok, pravdepodobne tie, ktoré podporujú mobilný formátovanie sa načítajú na mojom počítači Vista v najnovšiu verziu IE ako zlyhanie, mobilný formátovania. Pochopitelně je to mrzuté, pretože som nemala na telefóne. Ty samé servery zaťaženie pokuta v alternatívnych prehliadačoch.

Ako môžem povedať, že IE Nejsem prezeranie z mobilného zariadenia? Ďakujeme vám.

Dana --
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Linka č ... Coolyxxx Siete, Modemy & VoIP 12 28. október 2008 23:51
Telefón pomoci Katana Vypnúť Téma diskusie 7 11. marec 2008 23:32
Mobilný telefón? cheesewheels99 Všeobecné Hardware Chat 5 28. január 2008 09:14
Počítač si myslí, že je na zámku ctrl (myslím) KatSwat Všeobecné Hardware Chat 1 9. december 2007 12:28
Domáci telefón mick66 Siete, Modemy & VoIP 1 4. december 2007 06:37
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.