menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Webových prohlížečů & FTP Klienti

Register

Nové okno problémy

Reply

Thread Nástroje
Old 21.prosince 2007, 03:39
Nový člen skupiny

Default Nové okno problémy

Ahoj, ok i podepsaly na meetic.co.uk, já jsem s problémy, jdu se přihlásit s uživatelským jménem a heslem, se otevře nové okno, ale jeho prázdný. V dolní části okna se zobrazí na stáří, jak jeho Tring ke stažení atd., nakonec asi po půl hodiny nic, ukazuje URL problémů. jsem se pokusil vypnout pop-up blocker a doesnt práce. Any ideas?

Díky
Old 21.prosince 2007, 19:52
Banned Skupina

Default Nové okno problémy

Nemyslím si, že jsme špatně podporu skriptů datování služeb.
Buď, že vaše připojení k Internetu je služba nějak mis fungování. Je to jediné místo, kde jakýkoli problém nastane?
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
By, které chcete toto okno ve svém pokoji? redden137 Vypnout Téma diskuze 7 2. února 2009 16:24
Msn okna Tinkerbell Email, VoIP & IM Diskuse 4 8. února 2008 07:04
Windows XP Pro WHATSUP Operační systémy Windows 5 27. ledna 2008 09:03
Window Vista Jak mohli to dělali? Help1inghand Operační systémy Windows 15 9. ledna 2008 12:28
Windows XP software William DeGrandis Operační systémy Windows 8 5. ledna 2008 19:21
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.