![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj, ok i podepsaly na meetic.co.uk, já jsem s problémy, jdu se přihlásit s uživatelským jménem a heslem, se otevře nové okno, ale jeho prázdný. V dolní části okna se zobrazí na stáří, jak jeho Tring ke stažení atd., nakonec asi po půl hodiny nic, ukazuje URL problémů. jsem se pokusil vypnout pop-up blocker a doesnt práce. Any ideas? Díky |
|
| |||
| |||
| Nemyslím si, že jsme špatně podporu skriptů datování služeb. Buď, že vaše připojení k Internetu je služba nějak mis fungování. Je to jediné místo, kde jakýkoli problém nastane? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| By, které chcete toto okno ve svém pokoji? | redden137 | Vypnout Téma diskuze | 7 | 2. února 2009 16:24 |
| Msn okna | Tinkerbell | Email, VoIP & IM Diskuse | 4 | 8. února 2008 07:04 |
| Windows XP Pro | WHATSUP | Operační systémy Windows | 5 | 27. ledna 2008 09:03 |
| Window Vista Jak mohli to dělali? | Help1inghand | Operační systémy Windows | 15 | 9. ledna 2008 12:28 |
| Windows XP software | William DeGrandis | Operační systémy Windows | 8 | 5. ledna 2008 19:21 |
| Thread Nástroje | |
| |