μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες

Register

Νέο παράθυρο προβλήματα

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 21 Δεκεμβρίου 2007, 03:39
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Νέο παράθυρο προβλήματα

Γεια σου, ok έχω υπογράψει πάνω meetic.co.uk, έχω προβλήματα, θα πάω να υπογράψει με το όνομα χρήστη και κωδικό, ανοίγει ένα νέο παράθυρο, αλλά το κενό. Στο κάτω μέρος του παραθύρου που δείχνει πόσο καιρό για να κατεβάσετε την Τρινγκ κτλ, τελικά μετά από περίπου μισή ώρα, τίποτα δεν, δείχνει URL προβλήματα. Έχω δοκιμάσει την απενεργοποίηση pop up blocker και doesn't εργασίας. Οποιαδήποτε ιδέα;

Ευχαριστώ
Old 21 Δεκεμβρίου 2007, 19:52
Banned Ομάδα

Default Νέο παράθυρο προβλήματα

Δεν νομίζω ότι θα υποστηρίξει άσχημα σενάριο που χρονολογείται υπηρεσίες.
Είτε σας ότι η σύνδεσή σας στο Internet με την υπηρεσία είναι κάπως εσφαλμένη λειτουργία. Αυτό είναι το μόνο χώρο όπου κάθε θέμα που προκύπτει;
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.