по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Браузъри Уеб & FTP клиенти

Register

Opera!

Reply

Нишка Инструменти
Old 25 април 2008, 07:13
Номер на групата

Default Opera!

Някой знае ли на куплунг или freware, че могат да използват за двойна проверка на правописа си, когато се използва опера? в ie6 / 7 аз използван, за да може просто да кликнете върху заклинание , които дойдоха с моя Google инструмент бар, но сега му очевидно няма.
Old 25 април 2008, 07:16
Номер на групата

Default Opera!

GNU Aspell

Old 25 април 2008, 09:32
Номер на групата

Default Opera!

Дали не работи благодаря все пак, аз просто намери онлайн проверка на правописа на двойна проверка ми дълги постове / конци и вече предпочитат да опера т.е.
Old 25 април 2008, 11:23
Номер на групата

Default Opera!

http://www.opera.com/support/tutoria...ra/spellcheck/

Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Моля помогнете как да отпечатате екрана цяло Opera или Netscape прозорец XP. Mohi212 Мултимедия & Codecs 4 27 Дек 2008 15:21
Opera потребители силно насърчени да надстроите evilfantasy Браузъри Уеб & FTP клиенти 11 17 Окт 2008 07:03
Всеки, който използва качествена алтернатива на Firefox / операта? buchanan Браузъри Уеб & FTP клиенти 6 17 Feb 2008 04:36
Opera браузър prasad26 Браузъри Уеб & FTP клиенти 1 8 февруари 2008 00:33
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc