![]() |
|
| |||
| |||
| Някой знае ли на куплунг или freware, че могат да използват за двойна проверка на правописа си, когато се използва опера? в ie6 / 7 аз използван, за да може просто да кликнете върху заклинание , които дойдоха с моя Google инструмент бар, но сега му очевидно няма. |
|
| |||
| |||
| GNU Aspell
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| |||
| |||
| Дали не работи благодаря все пак, аз просто намери онлайн проверка на правописа на двойна проверка ми дълги постове / конци и вече предпочитат да опера т.е. |
|
| |||
| |||
|
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Моля помогнете как да отпечатате екрана цяло Opera или Netscape прозорец XP. | Mohi212 | Мултимедия & Codecs | 4 | 27 Дек 2008 15:21 |
| Opera потребители силно насърчени да надстроите | evilfantasy | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 11 | 17 Окт 2008 07:03 |
| Всеки, който използва качествена алтернатива на Firefox / операта? | buchanan | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 6 | 17 Feb 2008 04:36 |
| Opera браузър | prasad26 | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 1 | 8 февруари 2008 00:33 |
| Нишка Инструменти | |
| |