μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες

Register

Opera!

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 25η Απριλίου 2008, 07:13
Ομάδα Δωρητών

Default Opera!

Όποιος γνωρίζει μια σύνδεση ή freware που να μπορώ να χρησιμοποιήσω για να ελέγξετε τη διπλή μου ορθογραφία όταν χρησιμοποιούν όπερα; σε IE6 / 7 i χρησιμοποιείται για να είναι σε θέση να κάντε κλικ στο ξόρκι που μου ήρθε με google εργαλείο μπαρ, αλλά τώρα τα πάει προφανώς.
Old 25η Απριλίου 2008, 07:16
Ομάδα Δωρητών

Default Opera!

GNU Aspell

Old 25η Απριλίου 2008, 09:32
Ομάδα Δωρητών

Default Opera!

Δεν λειτούργησε χάρη όμως, μόλις βρεθεί μια online Ορθογραφικός έλεγχος σε διπλό έλεγχο μου καιρό θέσεων / μηνυματοσειρές i ήδη προτιμάτε όπερα, δηλαδή να
Old 25η Απριλίου 2008, 11:23
Ομάδα Δωρητών

Default Opera!

http://www.opera.com/support/tutoria...ra/spellcheck/

Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Παρακαλώ βοηθήστε πώς να εκτυπώσετε οθόνη σύνολο Opera ή στο παράθυρο του Netscape Xp. Mohi212 Multimedia & Codecs 4 27 Δεκ. 2008 15:21
Opera χρήστες ενθαρρύνονται ιδιαίτερα για την αναβάθμιση evilfantasy Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες 11 17 Οκτ 2008 07:03
Οποιοσδήποτε χρησιμοποιήσει μια εναλλακτική λύση για την ποιότητα firefox / όπερα; Buchanan Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες 6 17 Φεβ 2008 04:36
Opera browser prasad26 Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες 1 8η Φεβ 2008 00:33
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.