![]() |
|
| |||
| |||
| Όποιος γνωρίζει μια σύνδεση ή freware που να μπορώ να χρησιμοποιήσω για να ελέγξετε τη διπλή μου ορθογραφία όταν χρησιμοποιούν όπερα; σε IE6 / 7 i χρησιμοποιείται για να είναι σε θέση να κάντε κλικ στο ξόρκι που μου ήρθε με google εργαλείο μπαρ, αλλά τώρα τα πάει προφανώς. |
|
| |||
| |||
| GNU Aspell
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| |||
| |||
| Δεν λειτούργησε χάρη όμως, μόλις βρεθεί μια online Ορθογραφικός έλεγχος σε διπλό έλεγχο μου καιρό θέσεων / μηνυματοσειρές i ήδη προτιμάτε όπερα, δηλαδή να |
|
| |||
| |||
|
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Παρακαλώ βοηθήστε πώς να εκτυπώσετε οθόνη σύνολο Opera ή στο παράθυρο του Netscape Xp. | Mohi212 | Multimedia & Codecs | 4 | 27 Δεκ. 2008 15:21 |
| Opera χρήστες ενθαρρύνονται ιδιαίτερα για την αναβάθμιση | evilfantasy | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 11 | 17 Οκτ 2008 07:03 |
| Οποιοσδήποτε χρησιμοποιήσει μια εναλλακτική λύση για την ποιότητα firefox / όπερα; | Buchanan | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 6 | 17 Φεβ 2008 04:36 |
| Opera browser | prasad26 | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 1 | 8η Φεβ 2008 00:33 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |