manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Web Browsers & FTP Klijenti

Register

Opera!

Reply

Thread Tools
Old 25 tra 2008, 07:13
Donatorska Grupa

Default Opera!

Bilo tko znati od plug in ili freware da ja mogu koristiti za provjeriti moj pravopis prilikom korištenja opera? u IE6 / 7 JA naviknut biti u mogućnosti jednostavno kliknite čarolija koji je došao sa mojim Google alatnoj traci, a sada svojim očito nema.
Old 25 tra 2008, 07:16
Donatorska Grupa

Default Opera!

GNU Aspell

Old 25 tra 2008, 09:32
Donatorska Grupa

Default Opera!

Nije 'funkcionirati hvala ipak, JA pravedan postaviti online spell checker za provjeriti moj dugo posts / threads ja već radije operu, tj. da
Old 25 tra 2008, 11:23
Donatorska Grupa

Default Opera!

http://www.opera.com/support/tutoria...ra/spellcheck/

Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Please help kako print screen cijeli Opera ili Netscape prozor u XP. Mohi212 Multimedija i kodeci 4 27. prosinac 2008 15:21
Opera korisnika vrlo ohrabreni za nadogradnju evilfantasy Web Browsers & FTP Klijenti 11 17. listopad 2008 07:03
Svatko korištenje kvalitetnih alternativa Firefox / Opera? Buchanan Web Browsers & FTP Klijenti 6 17. veljača 2008 04:36
Opera browser prasad26 Web Browsers & FTP Klijenti 1 8. veljača 2008 00:33
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.