![]() |
|
| |||
| |||
| Bilo tko znati od plug in ili freware da ja mogu koristiti za provjeriti moj pravopis prilikom korištenja opera? u IE6 / 7 JA naviknut biti u mogućnosti jednostavno kliknite čarolija koji je došao sa mojim Google alatnoj traci, a sada svojim očito nema. |
|
| |||
| |||
| GNU Aspell
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| |||
| |||
| Nije 'funkcionirati hvala ipak, JA pravedan postaviti online spell checker za provjeriti moj dugo posts / threads ja već radije operu, tj. da |
|
| |||
| |||
|
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Please help kako print screen cijeli Opera ili Netscape prozor u XP. | Mohi212 | Multimedija i kodeci | 4 | 27. prosinac 2008 15:21 |
| Opera korisnika vrlo ohrabreni za nadogradnju | evilfantasy | Web Browsers & FTP Klijenti | 11 | 17. listopad 2008 07:03 |
| Svatko korištenje kvalitetnih alternativa Firefox / Opera? | Buchanan | Web Browsers & FTP Klijenti | 6 | 17. veljača 2008 04:36 |
| Opera browser | prasad26 | Web Browsers & FTP Klijenti | 1 | 8. veljača 2008 00:33 |
| Thread Tools | |
| |