![]() |
|
| |||
| |||
| Akárki tud egy dugó vagy freware, amit használhat ellenőrizze az én helyesírási használatakor opera? A ie6 / 7 azelõtt, hogy kattintson a helyesírás hogy jött a Google eszköztár, de most, hogy természetesen elment. |
|
| |||
| |||
| GNU Aspell
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
|
| |||
| |||
| Hát köszönöm, hogy nem működik, csak találtam egy online helyesírás-ellenőrző, hogy ellenőrizze hosszú posts / threads már inkább Opera, azaz |
|
| |||
| |||
|
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Kérem, segítsen, hogyan kell nyomtatni a teljes képernyős az Opera vagy a Netscape ablak XP. | Mohi212 | Multimédia és kodekek | 4 | 27. december 2008 15:21 |
| Opera felhasználóknak erősen javasolt, hogy frissítse | evilfantasy | Web böngésző és FTP Clients | 11 | 17. október 2008 07:03 |
| Bárki, aki használja a minőségi alternatívája a firefox / opera? | Buchanan | Web böngésző és FTP Clients | 6 | 17. február 2008 04:36 |
| Opera böngésző | prasad26 | Web böngésző és FTP Clients | 1 | 8. február 2008 00:33 |
| Téma eszközök | |
| |