mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Naršyklėms & FTP Klientai

Register

Opera!

Reply

Temos įrankiai
Old Balandis 25, 2008, 07:13
Donorų grupės

Default Opera!

Anyone know of prijungti arba freware, kad galėčiau naudoti du kartus patikrinti savo rašybą naudojant operos? in IE6 / 7 I used to galima tiesiog spustelėkite Spell kad atėjo mano "Google" įrankių juostą, tačiau dabar jos akivaizdžiai pasikeitė.
Old Balandis 25, 2008, 07:16
Donorų grupės

Default Opera!

Aspell

Old Balandis 25, 2008, 09:32
Donorų grupės

Default Opera!

Nedirbo dėka nors, aš tik rasti internete rašybos tikrintuvas dukart patikrinkite mano ilgas žinutes / temas aš jau norėčiau Opera IE
Old Balandis 25, 2008, 11:23
Donorų grupės

Default Opera!

http://www.opera.com/support/tutoria...ra/spellcheck/

Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Prašome padėti, kaip Print Screen visa Opera arba Netscape langą XP. Mohi212 Multimedia & Codecs 4 27 gruodis 2008 15:21
Opera naudotojams labai skatinami atnaujinti evilfantasy Naršyklėms & FTP Klientai 11 17 spalis 2008 07:03
Kiekvienas naudoti kokybės alternatyva Firefox / Opera? Buchanan Naršyklėms & FTP Klientai 6 17 vasaris 2008 04:36
Opera naršyklę prasad26 Naršyklėms & FTP Klientai 1 8 vasaris 2008 00:33
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.