![]() |
|
| |||
| |||
| Anyone know of prijungti arba freware, kad galėčiau naudoti du kartus patikrinti savo rašybą naudojant operos? in IE6 / 7 I used to galima tiesiog spustelėkite Spell kad atėjo mano "Google" įrankių juostą, tačiau dabar jos akivaizdžiai pasikeitė. |
|
| |||
| |||
| Aspell
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| |||
| |||
| Nedirbo dėka nors, aš tik rasti internete rašybos tikrintuvas dukart patikrinkite mano ilgas žinutes / temas aš jau norėčiau Opera IE |
|
| |||
| |||
|
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Prašome padėti, kaip Print Screen visa Opera arba Netscape langą XP. | Mohi212 | Multimedia & Codecs | 4 | 27 gruodis 2008 15:21 |
| Opera naudotojams labai skatinami atnaujinti | evilfantasy | Naršyklėms & FTP Klientai | 11 | 17 spalis 2008 07:03 |
| Kiekvienas naudoti kokybės alternatyva Firefox / Opera? | Buchanan | Naršyklėms & FTP Klientai | 6 | 17 vasaris 2008 04:36 |
| Opera naršyklę | prasad26 | Naršyklėms & FTP Klientai | 1 | 8 vasaris 2008 00:33 |
| Temos įrankiai | |
| |