menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Webových prehliadačov & FTP Klienti

Register

Opera!

Reply

Thread Tools
Old 25. apríl 2008, 07:13
Darcu Skupina

Default Opera!

Každý, kto vedia o plug in alebo freware, ktoré možno použiť aj na mojej prekontrolovať pravopis pri použití opera? v IE6 / 7 som bol schopný len kliknúť na pravopisu , Ktoré sa stalo s mojím nástrojom google bar ale teraz jeho evidentně preč.
Old 25. apríl 2008, 07:16
Darcu Skupina

Default Opera!

GNU Aspell

Old 25. apríl 2008, 09:32
Darcu Skupina

Default Opera!

Nefungoval vďaka keď som našiel online kontrola pravopisu na dvojaký kontrola mojich dlhých pracovných miest / závity už najradšej do opery tj
Old 25. apríl 2008, 11:23
Darcu Skupina

Default Opera!

http://www.opera.com/support/tutoria...ra/spellcheck/

Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Prosím pomôžte, ako tlačiť celú obrazovku Opera alebo Netscape okna XP. Mohi212 Multimedia & Kodeky 4 27. decembra 2008 15:21
Opera užívatelia veľmi povzbudzovaní k inovácii evilfantasy Webových prehliadačov & FTP Klienti 11 17. októbra 2008 07:03
Každý, kto používajú kvalitné alternatívu firefox / operu? Buchanan Webových prehliadačov & FTP Klienti 6 17. Február 2008 04:36
Opera browser prasad26 Webových prehliadačov & FTP Klienti 1 8. februára 2008 00:33
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.