![]() |
|
| |||
| |||
| Každý, kto vedia o plug in alebo freware, ktoré možno použiť aj na mojej prekontrolovať pravopis pri použití opera? v IE6 / 7 som bol schopný len kliknúť na pravopisu , Ktoré sa stalo s mojím nástrojom google bar ale teraz jeho evidentně preč. |
|
| |||
| |||
| GNU Aspell
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Nefungoval vďaka keď som našiel online kontrola pravopisu na dvojaký kontrola mojich dlhých pracovných miest / závity už najradšej do opery tj |
|
| |||
| |||
|
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Prosím pomôžte, ako tlačiť celú obrazovku Opera alebo Netscape okna XP. | Mohi212 | Multimedia & Kodeky | 4 | 27. decembra 2008 15:21 |
| Opera užívatelia veľmi povzbudzovaní k inovácii | evilfantasy | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 11 | 17. októbra 2008 07:03 |
| Každý, kto používajú kvalitné alternatívu firefox / operu? | Buchanan | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 6 | 17. Február 2008 04:36 |
| Opera browser | prasad26 | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 1 | 8. februára 2008 00:33 |
| Thread Tools | |
| |