menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Webových prohlížečů & FTP Klienti

Register

Opera browser

Reply

Thread Nástroje
Old 7.února 2008, 23:48
Nový člen skupiny

Default Opera browser

Ahoj všem,
Já jsem na toto nové forum, může mi někdo prosím říct, kde bych si nastavení prohlížeče Opera bude skvělé, pokud je to zdarma ....................

Thanxs hodně
Old 8.února 2008, 00:33
Moderátor skupiny

Default Opera browser

Opera Browser byla vždy zdarma.

http://www.opera.com/

Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Prosím pomozte, jak tisknout celou obrazovku Opera nebo Netscape okna XP. Mohi212 Multimedia & Kodeky 4 27. prosince 2008 15:21
Opera uživatelé velice povzbuzováni k upgradu evilfantasy Webových prohlížečů & FTP Klienti 11 17. října 2008 07:03
Který webový prohlížeč pro vás? 4D (Fordy (Ford) Ollie Webových prohlížečů & FTP Klienti 14 17. Září 2008 05:05
Opera! KanoakaVirus Webových prohlížečů & FTP Klienti 3 25. duben 2008 11:23
Každý, kdo používají kvalitní alternativu firefox / operu? Buchanan Webových prohlížečů & FTP Klienti 6 17. Únor 2008 04:36
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.