менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Веб-браузери & FTP-клієнти

Register

Браузер Opera

Reply

Різьба Інструменти
Old 7 лютого 2008, 23:48
Нові члени групи

Default Браузер Opera

Привіт всім,
Я новачок у цьому форумі, будь ласка, будь-хто може сказати мені, де б я отримати налаштування браузерів Opera він буде більшим, якщо воно безкоштовне ....................

Thanxs багато
Old 8 лютого 2008, 00:33
Модератор групи

Default Браузер Opera

Браузер Opera завжди була вільна.

http://www.opera.com/

Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Будь ласка, допоможіть, як роздрукувати екран цілий Opera чи Netscape вікна в XP. Mohi212 Мультимедіа & кодеки 4 27 грудня 2008 15:21
Opera користувачам настійно рекомендується відновити evilfantasy Веб-браузери & FTP-клієнти 11 17 жовтня 2008 07:03
Який веб-браузер для вас? 4D (Fordy (Форд) Оллі Веб-браузери & FTP-клієнти 14 17 вересня 2008 05:05
Опера! KanoakaVirus Веб-браузери & FTP-клієнти 3 25 квітня 2008 11:23
Будь-яке використання якісною альтернативою Firefox / Opera? Бьюкенен Веб-браузери & FTP-клієнти 6 17 лютого 2008 04:36
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.