![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Цитат:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хм, добра идея, че
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Това ще бъде значителен набор от потребители, които използват много стар Pentium 90-133 компютри очаквам. IE4 тече доста acceptably върху тях. IE6 и 7 не се движат по тях и на всички ни ще Win2000 + Firefox при Предполагам, че получава от по 266MHz/64MB но 133MHz/16MB е различно литавра на риба. Какво Paypal изглежда да кажа е, че те ще откажат достъп до всички хардуерни когато достига своя десети рожден ден.
Да, той трябва да бъде направено, те са просто опасностите в Интернет все пак те биха могли да бъдат добри за работа в офис. Просто за да видя какво се случи взех някои стари браузъри изложени в Интернет. Мозайка разбил дори преди да гледаш Google, аз мисля, че инфраструктурата е различна достатъчно само тогава, че тъй като днешните пакети го убие. Netscape Navigator 3,02 разбил търси в Google, но той може да видите няколко ванилия сайтове. Те имали никаква представа за какво иде, хората, които е написал тогава, тя се чувства като че тя е била едва по-късно, че "ако не знаете какво означава, че ще си стискам зъбите и игнорирайте това" се превърна в мантра. Моята система: Тим
|
|
| |||
| |||
| Значителен брой все още използват Internet Explorer 4??? Те явно не са разгледани в световен мащаб използването Статисистики тогава http://www.thecounter.com/stats/2008/March/browser.php Не бих повикване 7160 от около 10000000 значително |
|
| |||
| |||
| PayPal: Ние няма да блокират Safari потребители PayPal, Електронните платежни услуги, собственост на иБей Инк., се отрече, че той планира да маркер Apple Inc. е Safari като "опасни" и блок от достъп до сайта. "Ние имаме абсолютно никакво намерение да блокира текущите версии на всички браузъри, в това число На Apple Safari, От нашия сайт, "компания представителка заяви в електронна поща късно в петък. PayPal е реагират на докладите на научните изследвания хартия освобождава седмицата преди Майкъл Барет, шеф на фирмата офицер по сигурността на информацията, това каза на платежни услуги ще забраната браузъри, че няма начин да се блокира или известни съмнения за фишинг сайтове, както и не поддържат Разширен Ратифицирам (EV) сертификати. Вижте: Пълен член @ Computerworld |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Изглежда, че някой човек от Apple просто каза, че е вярно по този блог, свързани с ... Аз се борят да се твърди, че са все още 10 души използвате Netscape 2
|
| |||
| |||
| Един от тези бях аз виждам, ако можех. |
|
| |||
| |||
| Откъде успеят да намерят копира този стар? Дали са архивирани някъде?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| http://sillydog.org/narchive/full123.php е началната точка. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| New Kid на блок ... LOL | USB | Представете Yourself Тук | 11 | 14 април 2009 10:03 |
| Paypal - Не е достатъчно пари в сметката ми за грешки / бъгове | Coolyxxx | Изключено Тема Дискусия | 8 | 28 Feb 2009 15:18 |
| Какво PayPal акаунт, за да | robina80 | Изключено Тема Дискусия | 4 | 10 Feb 2009 09:02 |
| Paypal такси калкулатор | Gazmondo | Изключено Тема Дискусия | 3 | 6 Март 2008 13:11 |
| Paypal не товарене правилно | barnseytheref | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 1 | 19 Юни 2007 08:31 |
| Нишка Инструменти | |
| |