![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
hmm, dobrý nápad, že
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ti budou významné set uživatelů, kteří používají velmi staré Pentium 90-133 počítačů očekávat. IE4 běží docela přijatelně na nich. IE6 a 7 nejsou v rozporu z nich vůbec a ani by Win2000 + Firefox na odhad, že by se na 266MHz/64MB ale 133MHz/16MB je odlišný ryb. Co Paypal Zdá se, že se říká, že ho odmítnout přístup k hardwaru, kdy dosáhne své desáté narozeniny.
Ano, to je třeba udělat, už jen o nebezpečí na internetu však dobré, že by mohlo být pro úřad práce. Stačí, aby viděli, co se stalo jsem si pár starých prohlížečů se na internetu. Mosaic havaroval ještě před tím, než se podíváme na Google, já si myslím, že infrastruktura byla natolik odlišné, že pouze tehdy viděl dnešní pakety zabít. Netscape Navigator 3.02 havaroval hledat na Google, ale bylo vidět několik vanilky stránkách. Neměli tušení, co se blíží, lidé, kteří tehdy napsal, že cítí, jako by to bylo až později, že "když nevím, co to znamená, uvidíme výdrž zuby a ignorovat to" se stala mantrou. Můj systém: Tim
|
|
|
|||
|
|||
|
Značný počet je stále používat Internet Explorer 4?
Ty samozřejmě nejsou podíval na svět-široký statistiky využití pak http://www.thecounter.com/stats/2008/March/browser.php Nechtěl jsem volat 7160 z asi 10.000.000 značný |
|
|
|||
|
|||
|
PayPal: Nebudeme blokovat Safari uživatelů
PayPal, O elektronických platebních služeb, jenž patří eBay Inc nepopřel, že plány na značku Apple Inc. 's Safari jako "nebezpečné" a blok je v přístupu k webu. "Máme naprosto žádný záměr blokovat aktuální verzí žádné prohlížečů, včetně Apple Safari, Z našich webových stránek, "řekl mluvčí společnosti na e-mail pozdě pátek. PayPal byl reakcí na zprávy o výzkumu papír uvolněna v týdnu před Michael Barrett, podnik hlavního informace bezpečnostní důstojník, který řekl, že platební služby, který by zakazoval prohlížecu že chyběl způsob, jak blokovat známé nebo suspektní phishingových stránek a nepodporoval Rozšířené Validace (EV) certifikátů. Zobrazení: Celý článek @ ComputerWorld |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Vypadá to jako nějaký chlapík od Apple jen řekl, že je pravda, že na blogu souvisí s ...
Já bojuji se domnívat, že je stále 10 lidí pomocí Netscape 2
|
|
|||
|
|||
|
Jedním z těch, bylo mi, kdybych mohl vidět.
|
|
|
|||
|
|||
|
Kde jste se podaří najít kopii té staré? Jsou archivovány někde?
|
|||
|
|||
|
http://sillydog.org/narchive/full123.php je výchozím bodem.
|