![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Χμμ, καλή ιδέα ότι
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αυτοί θα είναι οι σημαντικές σύνολο των χρηστών οι οποίοι χρησιμοποιούν πολύ παλιές Pentium 90-133 υπολογιστές περιμένω. IE4 τρέχει αρκετά αποδεκτώς τους. IE6 και 7 δεν τρέχει σε αυτά, σε όλα και δεν θα WIN2000 + Firefox σε μια εικασία, ότι γίνεται από 133MHz/16MB για 266MHz/64MB αλλά είναι μια διαφορετική κατσαρόλα των ψαριών. Τι Paypal φαίνεται να πούμε είναι ότι θα αρνηθεί την πρόσβαση σε όλο το υλικό, όταν φθάσει τα δέκατα γενέθλια.
Ναι, αυτό πρέπει να γίνει, θέλει απλώς ένα κίνδυνο για το Internet όσο καλή θα μπορούσε να είναι για εργασίες γραφείου. Απλά για να δούμε τι συνέβη Πήρα κάποια παλιά προγράμματα περιήγησης ορίζονται στο Internet. Ψηφιδωτό τράκαρε ακόμη και πριν από την εξέταση της Google, νομίζω ότι η υποδομή ήταν αρκετά διαφορετικές τότε απλώς βλέπουμε ότι η σημερινή πακέτα σκοτώσουμε. Netscape Navigator 3,02 τράκαρε αναζήτηση στο Google, αλλά θα μπορούσε να δείτε διάφορες τοποθεσίες βανίλια. Δεν είχαν ιδέα τι ήταν επόμενα, τους ανθρώπους που έγραψε τότε, αισθάνεται σαν να ήταν μόνο αργότερα ότι "αν δεν ξέρω τι σημαίνει Θα σφίγγω τα δόντια μου και να την αγνοήσει" έγινε η μάντρα. Το σύστημά μου: Tim
|
|
| |||
| |||
| Ένας σημαντικός αριθμός εξακολουθεί να χρησιμοποιεί τον Internet Explorer 4? Προφανώς δεν έχουν εξεταστεί από την παγκόσμια χρήση stats τότε http://www.thecounter.com/stats/2008/March/browser.php Δεν θα αποκαλούσα 7160 από περίπου 10.000.000 σημαντική |
|
| |||
| |||
| PayPal: Δεν θα μπλοκάρει τους χρήστες Safari PayPal, Των ηλεκτρονικών υπηρεσιών πληρωμών που ανήκουν σε eBay Inc, έχει αρνηθεί ότι σχεδιάζει να ετικέτας Apple Inc. 's Safari ως "ασφαλή" και μπλοκάρουν την πρόσβαση από το site. "Εμείς, δεν έχουν απολύτως καμία πρόθεση να μπλοκάρει τρέχουσες εκδόσεις των browsers, συμπεριλαμβανομένων Της Apple Safari, Από την ιστοσελίδα μας, "μια εταιρεία Εκπρόσωπος είπε σε ένα e-mail αργά την Παρασκευή. PayPal είχε αντιδράσει στις εκθέσεις της έρευνας χαρτί κυκλοφόρησε την εβδομάδα πριν από τον Michael Barrett, της επιχείρησης επικεφαλής αξιωματικός της ασφάλειας των πληροφοριών, δήλωσε ότι ο πάροχος υπηρεσιών πληρωμών θα απαγόρευε browsers ότι έλειπε ένας τρόπος για να μπλοκάρει τα γνωστά ή πιθανά phishing sites, και δεν υποστηρίζει Εκτεταμένη Validation (EV). Προβολή: Πλήρες άρθρο @ Computerworld |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Φαίνεται ότι ορισμένοι από μάγκας Apple μόλις είπε ότι ήταν λάθος για το ιστολόγιο που συνδέονται με την ... Θα δυσκολευτεί να πιστέψουν ότι υπάρχουν ακόμη 10 άτομα που χρησιμοποιούν το Netscape 2
|
| |||
| |||
| Ένα από αυτά ήταν μένα αν θα μπορούσα να δω. |
|
| |||
| |||
| Όταν είπες ότι θα βρει ένα αντίγραφο ότι παλιά; Είναι αρχειοθετημένου κάπου;
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| http://sillydog.org/narchive/full123.php είναι το σημείο εκκίνησης. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| New Kid για το Block ... lol | USB | Καθιέρωση Yourself Εδώ | 11 | 14 Απρ 2009 10:03 |
| Paypal - δεν έχει αρκετά χρήματα στο λογαριασμό μου Error / Bug | Coolyxxx | Off Topic Συζήτηση | 8 | 28 Φεβ 2009 15:18 |
| Τι PayPal λογαριασμό για να Λάβετε | robina80 | Off Topic Συζήτηση | 4 | 10 Φεβ 2009 09:02 |
| Paypal τέλη αριθμομηχανή | Gazmondo | Off Topic Συζήτηση | 3 | 6 Μαρ 2008 13:11 |
| Paypal δεν φόρτωσης σωστά | barnseytheref | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 1 | 19 Ιουν 2007 08:31 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |