![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hmm, da je dobra ideja
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Oni će biti značajan skup korisnika koji koristite vrlo star Pentium 90-133 računala Occekujem. IE4 teče sasvim acceptably na njima. IE6 i 7 ne ponestane na njima i na sve i ne bi Win2000 + Firefox na Pretpostavljam da dobije po 266MHz/64MB ali na 133MHz/16MB je različita kotao ribe. Što Paypal čini se da je rekavši da će im se odbije pristup svim hardverskim kada ga dostiže svoj deseti rođendan.
Da, to mora biti učinjeno, oni su samo opasnosti na Internetu, no one mogu biti dobre za rad Ureda. Samo da vidim što se dogodilo sam uzeo neki stari preglednici van na internet. Mozaik pala čak i prije nego obličje at Google, mislim da je infrastruktura bila dosta različita leđa da tek onda vidite današnji pakete ubiti ga. Netscape Navigator 3,02 pala obličje at Google, ali mogao vidjeti nekoliko vanilije sučelja. Oni nisu imali pojma što dolazi, ljudi koji su tada napisao, ona se osjeća kao da je bilo samo da se kasnije "ako ja ne znam što to znači da ću škripati zubima i zanemarite moje je" postala mantra. My System: Tim
|
|
| |||
| |||
| Značajan broj još koristite Internet Explorer 4? Oni očito nisu gledali na svijetu korištenja zatim stats http://www.thecounter.com/stats/2008/March/browser.php Ne bih poziv iz 7160 o značajnim 10000000 |
|
| |||
| |||
| PayPal: Nećemo blokirati Safari korisnika PayPal, Elektronski način plaćanja usluga u vlasništvu eBay Inc je negirao da je planove za tag Apple Inc. 's Safari kao "nesigurnih" i blokirati ga iz pristupa mjestu. "Mi imamo apsolutno nema namjeru blokiranje trenutne verzije bilo preglednicima, uključujući Apple's Safari, Od naše web stranice ", kazao je tvrtka zastupnica u e-mail kasno petak. PayPal je reaguje na izvješća istraživački rad izdan je tjedan dana prije by Michael Barrett, tvrtka je naccelnik informacijske sigurnosti časnik, rekao je da je plaćanje usluga preglednicima da bi se zabrana nedostajalo način da blokiraju poznata ili sumnja phishing web stranice, a ne podržavaju Extended Validation (EV) certifikate. Pogled: Cijeli članak ComputerWorld @ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Izgleda kao neki momak from Primijeniti na, rekao je da je upravo na tom blogu netaccno vezan za ... Ja vjerujem da se borba ima još 10 ljudi koristite Netscape 2
|
| |||
| |||
| Jedan od tih je mene gleda kad bih mogao. |
|
| |||
| |||
| Gdje si uspio naći primjerak koji stari? Oni su arhivirani negdje?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| http://sillydog.org/narchive/full123.php je početna točka. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| New Kid na blok ... lol | USB | Uvesti Yourself Ovdje | 11 | 14. travanj 2009 10:03 |
| Paypal - Nije dovoljno novca na svom računu Greška / Bug | Coolyxxx | Off Topic Discussion | 8 | 28. veljača 2009 15:18 |
| Koji PayPal Račun dobiti | robina80 | Off Topic Discussion | 4 | 10. veljača 2009 09:02 |
| Paypal pristojbe kalkulator | Gazmondo | Off Topic Discussion | 3 | 6. ožujak 2008 13:11 |
| Paypal ne učitava ispravno | barnseytheref | Web Browsers & FTP Klijenti | 1 | 19. lipnja 2007 08:31 |
| Thread Tools | |
| |