![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Idézet:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hmm, jó ötlet, hogy
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ezek lesznek jelentős a felhasználók, akik nagyon régi Pentium I 90-133 számítógépek várják. IE4 egészen elfogadhatóan fut rajtuk. IE6 és 7 nem fut rajtuk, és egyáltalán nem lenne Win2000 + Firefox egy hiszem, ez lesz az a 266MHz/64MB de 133MHz/16MB ettől eltérő gyorsforraló hal. Mi Paypal tűnik mondván, hogy majd megtagadják a hozzáférést az összes hardvert, ha eléri a tizedik születésnapját.
Igen, azt kell tenni, hogy csak a veszély az interneten azonban jó lehet rájuk a Hivatal munkáját. Csak hogy mi történt, én vettem néhány régi böngészők rá az interneten. Mozaikvírusból zuhant, még mielőtt néztem a Google-t, azt hiszem, hogy az infrastruktúra más volt elég, hogy csak akkor látta a mai csomagok megölni. Netscape Navigator 3,02 lezuhant keres a Google, de nem látott több vanília oldalakon. Még nincs ötlete, mi jön, az ember, aki írta, akkor, mégis úgy érzi, mintha csak később, hogy "ha én nem tudom, mit jelent majd csikorog a fogaim, és figyelmen kívül hagyni, hogy" lett a mantra. My System: Tim
|
|
| |||
| |||
| A jelentős számú még az Internet Explorer 4??? Azt természetesen nem néztek a világ usage stats majd http://www.thecounter.com/stats/2008/March/browser.php Én nem nevezném 7160-ből körülbelül 10.000.000 jelentős |
|
| |||
| |||
| PayPal: Nem blokk Safari felhasználók PayPal, Az elektronikus fizetési szolgáltató tulajdonában eBay Inc., megtagadta, hogy a tervek címke Apple Inc. 's Safari a "nem biztonságos" és a blokk, hogy hozzáférjen az oldalt. Van egyáltalán nem áll szándékában blokkoló jelenlegi változatát a böngészők, beleértve Apple Safari, A honlapunkon, a vállalat szóvivője azt mondta az e-mail későn pénteken. PayPal volt reagálni jelentések egy kutatási papír szabadítani a hét előtt Michael Barrett, a cég vezető informatikai biztonsági tisztviselő azt mondta, hogy a fizetési szolgáltatás betiltanák a böngészők, amelyek nem voltak olyan módon, hogy blokkolja az ismert vagy gyanús adathalász oldalak, és nem támogatják a meghosszabbított Érvényesítés (EV) tanúsítvány. View: Teljes cikk @ ComputerWorld |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Úgy néz ki, mint egy pasit, az Apple csak azt mondta, hogy nem igaz az, hogy a blog kapcsolódik ... Azt hiszem, a harc még 10 ember használja a Netscape 2
|
| |||
| |||
| Az egyik ilyen volt, én látok, ha tudnám. |
|
| |||
| |||
| Hol sikerült találni egy-egy példányát, hogy a régi? Vannak archiválva valahol?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| http://sillydog.org/narchive/full123.php A kiindulási pont. |