![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הממ, זה רעיון טוב
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אלה יהיה משמעותי של משתמשים, אשר בחר להשתמש ישיש מחשבי פנטיום 90-133 אני מצפה. IE4 פועל די acceptably עליהם. IE6 ו 7 אין להפעיל עליהם בכלל ולא היו Win2000 + Firefox בבית משער, שמקבל על ידי 266MHz/64MB אבל הוא שונה 133MHz/16MB קומקום של דגים. מה Paypal נראה שהם אומרים הוא יהיה לסרב גישה לכל החומרה כשזה מגיע העשירית יום ההולדת שלו.
כן, זה חייב להיעשות, הם רק סכנה באינטרנט, אולם הם עשויים להיות טובה עבור משרד העבודה. רק כדי לראות מה קרה לקחתי חלק מהדפדפנים הישן החוצה על גבי האינטרנט. פסיפס קרס מסתכל עוד לפני גוגל, אני חושב התשתית היתה שונה אז מספיק רק לראות את זה היום של מנות להרוג אותו. Netscape Navigator 3.02 קרס מסתכל גוגל אך הוא יכול היה לראות כמה אתרים וניל. לא היה להם מושג מה היה בא, האנשים אשר כתב אז, זה מרגיש כאילו זה היה רק מאוחר יותר, כי "אם אני לא יודע מה זה אומר שאני יהיה גרוסת השיניים שלי ושל להתעלם זה" הפך mantra. המערכת שלי: טים
|
|
| |||
| |||
| מספר משמעותי עדיין משתמש ב-Internet Explorer 4? הם בוודאי לא הסתכל על העולם כולו סטטיסטיקת השימוש אז http://www.thecounter.com/stats/2008/March/browser.php אני לא מעוניין לקרוא 7160 מתוך בערך 10.000.000 משמעותי |
|
| |||
| |||
| PayPal: אנחנו לא לחסום משתמשי Safari PayPal, שירות תשלומים האלקטרונית בבעלות eBay Inc, הכחיש כי יש כוונה תג Apple Inc. ממש כמו ספארי "לא בטוחים" ולחסום אותה גישה לאתר. "אין לנו שום כוונה של חסימת הנוכחי של כל גירסאות הדפדפנים, לרבות ספארי של Apple, מתוך אתר האינטרנט שלנו ", אמר חברה spokeswoman דואר אלקטרוני בסוף יום שישי. PayPal היה מגיבים על דו"ח ות של מחקר שפורסמו לפני שבוע על ידי מיכאל Barrett, המשרד של המפקד קצין אבטחת מידע, אמר כי השירות יהיה תשלום איסור הדפדפנים כי חסרה דרך לחסום ידועות או חשד phishing אתרים, ולא תמיכה מורחבת אימות (EV) תעודות. הצג: המאמר המלא @ ComputerWorld |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נראה כמו איזה bloke מבית Apple רק אמר שזה לא אמתי על כי הבלוג מקושרים ... המאבק אני מאמין שעדיין יש 10 אנשים משתמש ב-Netscape 2
|
| |||
| |||
| אחד מהם היה לי לראות אם אני יכול. |
|
| |||
| |||
| מאיפה אתם מצליחים למצוא עותק ישן זה? האם הם לארכיון איפשהו?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| http://sillydog.org/narchive/full123.php הוא נקודת התחלה. |