![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hmm, gera mintis, kad
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tokios bus didelis rinkinys vartotojams, kurie naudoja labai senus Pentium 90-133 kompiuterių tikiuosi. IE4 veikia gana priimtinai apie juos. Internet Explorer 6 ir 7 neveikia ant jų visų ir nei būtų Win2000 + Firefox spėti, kad jis pasireiškia by admin on 266MHz/64MB bet 133MHz/16MB yra skirtingos virdulys žuvų. Kas Paypal, atrodo, kad pasakyti, kad jie bus uždrausti priėjimą prie visų aparatūros, kai jis pasiekia savo dešimties metų jubiliejų.
Taip, tai turi būti padaryta, jie tiesiog dėl interneto tačiau gerai jie gali būti už Tarnybos darbą pavojų. Tiesiog pamatyti, kas atsitiko man prireikė šiek tiek senų naršyklių sur Internet. Mozaikos lipo net prieš ieško Google, manau, kad infrastruktūra būtų pakankamai skiriasi Back to, kad paprasčiausiai matote šiandien pakelių jį užmušti. Netscape Navigator 3,02 sudužo ieško Google, bet ji gali pamatyti keletą vanilės svetainėse. Jie nežinojo, kas buvo dar, žmonės, kurie rašė Tada jis jaučiasi taip, lyg tai buvo tik vėliau, kad "jeigu aš nežinau, ką tai reiškia aš smėlis mano dantys ir ignoruoti" tapo mantra. Mano sistema: Timas
|
|
| |||
| |||
| Daug vis dar naudojate Internet Explorer 4? Jie akivaizdžiai nebuvo pažvelgė pasaulyje naudojimo statistika tada http://www.thecounter.com/stats/2008/March/browser.php Nenorėčiau skambinti 7.160 iš maždaug 10.000.000 didelis |
|
| |||
| |||
| PayPal: Mes ne blokuoti Vartotojai Safari PayPal, Elektroninių mokėjimo paslauga priklauso eBay Inc, neigia, kad ji planuoja žymelę "Apple Inc". ai Safari kaip "nesaugius", ir jį užblokuoti prieigą prie svetainės. "Mes visiškai jokio blokavimo einamosios versijos bet naršykles, įskaitant ketinimą Apple Safari, Iš mūsų svetainės, "sakė bendrovės atstovė e-mail vėlai penktadienį. PayPal buvo reaguodamas į pranešimus apie Darbe išleista prieš savaitę pateikė Michael Barrett, įmonės vyriausiasis informacijos saugumo pareigūnas sakė, kad mokėjimo paslaugų būtų uždrausta naršyklės neturėjo būdų užkirsti kelią žinomus ar įtariamus padirbtus interneto svetainės ir nebuvo suteikta parama Validation (EV) gaminių sertifikatais. Rodyti: Visas straipsnis @ ComputerWorld |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Atrodo, kad kai kurie iš Apple vyrukas tik sakė, kad tai buvo netiesa savo dienoraštį, susijusios su ... Aš manau, kad kova yra dar 10 žmonių naudojatės Netscape 2
|
| |||
| |||
| Vienas iš tokių buvo man matyti, jei galėčiau. |
|
| |||
| |||
| Where did you manage rasti kopiją, kad senas? Jie archyvuojami kažkur?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| http://sillydog.org/narchive/full123.php yra atskaitos taškas. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| New Kid dėl Bendrosios ... lol | USB | Introduce yourself here | 11 | Balandis 14, 2009 10:03 |
| PayPal - Ne pakankamai pinigų mano sąskaitoje Klaida / bug | Coolyxxx | Off Topic Discussion | 8 | 28 vasaris 2009 15:18 |
| Kas PayPal Get | robina80 | Off Topic Discussion | 4 | 10 vasaris 2009 09:02 |
| Paypal mokesčių skaičiuoklė | Gazmondo | Off Topic Discussion | 3 | 6 kovas 2008 13:11 |
| Paypal kraunamas tinkamai | barnseytheref | Naršyklėms & FTP Klientai | 1 | Birželis 19, 2007 08:31 |
| Temos įrankiai | |
| |