![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hmm, laba ideja, ka
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Šie būs nozīmīgam lietotājiem, kuri izmanto ļoti vecs Pentium 90-133 datori Es ceru. IE4 iet diezgan pieņemami par tiem. IE6 un 7 neskrien uz tiem visu un ne būtu Win2000 + Firefox ir minējums, kas izpaužas ar par 266MHz/64MB bet 133MHz/16MB ir dažādi katls zivju. Kas Paypal, šķiet, sakot, ka viņi būs atteikt piekļuvi visu aparatūru, kad tā sasniedz savu desmito dzimšanas dienu.
Jā, tas ir jādara, viņi vienkārši bīstami internetā tomēr labi tās varētu būt biroja darbu. Tikai, lai redzētu, kas notika es paņēmu dažas vecās pārlūkprogrammas, kas uz internetu. Mozaīkas crashed pat pirms meklē Google, es domāju, ka infrastruktūra bija atšķirīga, pietiekami toreiz tas vienkārši redzēt šodienas pakešu nogalināt to. Netscape Navigator 3,02 crashed meklē Google, bet tā varēja redzēt vairākas vaniļas vietas. Viņiem nebija ne jausmas, kas nāca, cilvēki, kas rakstīja toreiz, tā uzskata, it kā tā bija tikai vēlāk, ka "ja es nezinu, ko tas nozīmē, ka es ņemšu grants mani zobi un ignorēt to kļuva mantra. Mana sistēma: Tim
|
|
| |||
| |||
| Ievērojams skaits joprojām izmantot Internet Explorer 4? Tie acīmredzami nav noskaidroja pasaules mēroga lietojuma statistiku, tad http://www.thecounter.com/stats/2008/March/browser.php I wouldn't zvanu 7.160 no aptuveni 10.000.000 nozīmīgu |
|
| |||
| |||
| PayPal: Mēs bloķēt Safari lietotājiem PayPal, Elektronisko norēķinu pakalpojumu pieder eBay Inc ir noliegt, ka tā plāno tag Apple Inc. 's Safari kā "nedrošās", un to bloķēt, izmantojot piekļuvi vietnei. "Mums ir absolūti nav nodoma bloķēt pašreizējās versijas jebkurā pārlūkiem, ieskaitot Apple's SafariNo mūsu mājas lapā, "firmas pārstāve teica e-pasta vēlu piektdienā. PayPal ir reaģēt uz ziņojumiem par pētījumiem papīra atbrīvo nedēļu pirms Michael Barrett, uzņēmuma galvenais informācijas drošību atbildīgā amatpersona, ka minētais maksājumu pakalpojumu tiktu aizliegts pārlūkiem, kas nebija tā, lai bloķētu zināms vai ir aizdomas par pikšķerēšanas vietnēm un neatbalsta Extended Validācija (EV) sertifikātus. Skats: Viss raksts @ ComputerWorld |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Izskatās, daži zellis no Apple tikko teica, ka nepatiess par šo blogu, kas saistīti ar ... Man ir grūtības uzskatu, ka ir vēl 10 cilvēkiem, izmantojot Netscape 2
|
| |||
| |||
| Viens no tiem bija mani redzēt, ja es varētu. |
|
| |||
| |||
| Kur jūs izdevās atrast kopiju, kas vecs? Vai tās arhivē kaut kur?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| http://sillydog.org/narchive/full123.php ir sākuma punkts. |
![]() |
|
| Bookmarks |