![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
|||
|
|||
|
Cytat:
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
hmm, dobry pomysł, aby
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Te będą znaczące zestawu użytkowników, którzy korzystają z bardzo starych komputerów Pentium 90-133 Spodziewam. IE4 działa całkiem zadowalająco na nich. IE6 i 7 nie działają na nich wszystkich i nie będzie Win2000 + Firefox w domyślać, że otrzyma on 266MHz/64MB ale 133MHz/16MB jest inny czajnik ryb. Co Paypal wydają się mówić, że jest się odmówić dostępu do sprzętu, gdy osiągnie swoje dziesiąte urodziny.
Tak, to musi być wykonane, są one tylko zagrożenia w Internecie jednak mogą być dobre do pracy biurowej. Wystarczy zobaczyć co się stało, wziąłem kilka starych przeglądarek obecnie na Internecie. Mozaika rozbił jeszcze patrząc na Google Myślę infrastruktury różnych wystarczy jedynie wówczas, że skoro dzisiaj pakiety zabić. Netscape Navigator 3.02 rozbił się w Google, ale może kilka wanilii witryn. Oni nie mieli pojęcia, co było najbliższych, ludzi, którzy napisał wówczas, to czuje, jakby to było dopiero później, że "jeśli nie wiem, co to znaczy I'll żwiru moich zębów i zignorować to" stała się mantrą. My System: Tim
|
|
|
|||
|
|||
|
Znaczna liczba nadal korzystać z programu Internet Explorer 4?
Oni oczywiście nie patrzył na całym świecie statystyki wykorzystania następnie http://www.thecounter.com/stats/2008/March/browser.php I wouldn't call 7160 obecnie około 10.000.000 znaczące |
|
|
|||
|
|||
|
PayPal: Nie będziemy blokować użytkowników Safari
PayPal, Elektronicznych usług płatniczych własnością eBay Inc, nie zaprzeczył, że planuje tagu Apple Inc. 's Safari jako "niebezpieczny" i zablokować jej dostęp do witryny. "Musimy absolutnie żadnego zamiaru blokowania wszelkich aktualnej wersji przeglądarki, w tym Apple Safari, Z naszej strony internetowej ", powiedział rzecznik firmy w e-mailu późno piątek. PayPal było reakcji na raporty z badań papieru wydała tydzień przed złożył Michael Barrett, szef firmy bezpieczeństwa informacji oficera, powiedział, że dostawca będzie zakaz przeglądarek, że nie sposób, aby zablokować wiadomo lub podejrzewa phishing witryny, a nie wsparcie Rozszerzony Validation (EV) certyfikatów. Zobacz: Pełny artykuł @ ComputerWorld |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Wygląda na to, że niektóre bloke Apple właśnie powiedział, że nieprawdziwe na związane z tym blogu ...
I walczyć, aby sądzić, że nadal istnieją 10 osób przy użyciu Netscape 2
|
|
|||
|
|||
|
Jeden z tych było mi zobaczyć, gdybym mogła.
|
|
|
|||
|
|||
|
Dokąd udało się znaleźć kopię tej starej? Czy są gdzieś archiwizowane?
|
|||
|
|||
|
http://sillydog.org/narchive/full123.php jest punktem wyjścia.
|