![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hmm, ce idee buna
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aceste va fi semnificativ set de utilizatori care folosesc foarte vechi de 90-133 de calculatoare Pentium mă aştept. IE4 ruleaza destul de acceptabil pe ele. IE6 şi 7 nu rula pe ele, la toate şi nici nu ar Win2000 + Firefox la o presupunere, care devine de la 266MHz/64MB, dar 133MHz/16MB este o altă treabă. Ce par a fi Paypal spun este că ele vor refuza accesul la toate componentele hardware, atunci când acesta îşi atinge zecea aniversare.
Da, le-a făcut să fie, sunt doar un pericol pe Internet, cu toate acestea s-ar putea sa fie bun pentru Office lucru. Doar pentru a vedea ce sa intamplat Mi-am luat unele browsere vechi de pe Internet. Mozaic prăbuşit chiar înainte uita la Google, cred că infrastructura a fost destul de diferit atunci pur şi simplu să vadă că de astăzi pachetele-l omoare. Netscape Navigator 3.02 prăbuşit uita la Google, dar s-ar putea vedea mai multe site-uri de vanilie. Ei nu au avut nici o idee despre ceea ce a fost de vin, de oameni care au scris pe vremea aceea, se simte ca şi cum acesta a fost doar mai târziu că "dacă nu ştiu ce înseamnă Voi pietriş dinti si ignora-l" a devenit mantra. Sistemul meu: Tim
|
|
| |||
| |||
| Un număr semnificativ mai utilizează Internet Explorer 4??? Ei, evident, nu s-au uitat la nivel mondial cu statisticile de utilizare a atunci http://www.thecounter.com/stats/2008/March/browser.php Nu aş putea apela în 7160 de aproximativ 10,000,000 semnificative |
|
| |||
| |||
| PayPal: Nu vom bloca utilizatorii Safari PayPal, La serviciul de plată electronică detinute de eBay Inc, a negat faptul că planurile de la tag-ul Apple Inc. e Safari ca "nesigure" şi-l de la bloc de accesare a site-ului. "Ne-au absolut nici intenţia de a bloca versiunile curente de orice browsere, inclusiv în Apple's Safari, De la site-ul nostru ", o companie spokeswoman spus într-un e-mail târziu vineri. PayPal a fost reacţia la rapoarte de o lucrare de cercetare a lansat saptamana inainte de Michael Barrett, al firmei şef ofiţer de informaţii de securitate, care a declarat că serviciul de plată ar ban browsere care nu au o modalitate de a bloca cunoscute sau suspectate de site-uri de phishing, şi nu au suport Extended Validation (EV) certificate. Vizualizare: Full articolul @ ComputerWorld |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Se pare ca unele tip de la Apple tocmai a spus-o a fost false cu privire la acest blog legate de ... Eu cred că se luptă pentru a exista inca 10 persoane, folosind Netscape 2
|
| |||
| |||
| Una dintre cele mine a fost de a vedea dacă aş putea. |
|
| |||
| |||
| În cazul în care ai reuşit să găsească o copie care vechi? Sunt arhivate undeva?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| http://sillydog.org/narchive/full123.php este punctul de plecare. |
![]() |
|
| Marcaje |