![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hmm, dobrý nápad, že
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tí budú významné set užívateľov, ktorí používajú veľmi staré Pentium 90-133 počítačov očakávať. IE4 beží docela akceptovateľne na nich. IE6 a 7 nie sú v rozpore z nich vôbec a ani by Win2000 + Firefox na odhad, že by sa na 266MHz/64MB ale 133MHz/16MB je odlišný rýb. Čo Paypal Zdá sa, že sa hovorí, že ho odmietnuť prístup k hardvéru, kedy dosiahne svoje desiate narodeniny.
Áno, to je potrebné urobiť, už len o nebezpečenstvách na internete však dobré, že by mohlo byť pre úrad práce. Stačí, aby videli, čo sa stalo som si pár starých prehliadačov sa na internete. Mosaic havaroval ešte pred tým, než sa pozrieme na Google, já si myslím, že infraštruktúra bola natoľko odlišné, že len vtedy videl dnešnej pakety zabiť. Netscape Navigator 3.02 havaroval hľadať na Google, ale bolo vidieť niekoľko vanilky stránkach. Nemali tušenie, čo sa blíži, ľudia, ktorí vtedy napísal, že cíti, ako by to bolo až neskôr, že "keď neviem, čo to znamená, uvidíme výdrž zuby a ignorovať to" sa stala mantra. Môj systém: Tim
|
|
| |||
| |||
| Značný počet je stále používať Internet Explorer 4? Ty samozrejme nie podíval na svet-široký štatistiky využitia potom http://www.thecounter.com/stats/2008/March/browser.php Nechcel som volať 7160 z približne 10.000.000 značný |
|
| |||
| |||
| PayPal: Nebudeme blokovať Safari užívateľov PayPal, O elektronických platobných služieb, ktorý patrí eBay Inc nepoprel, že plány na značku Apple Inc. 'S Safari ako "nebezpečné" a blok je v prístupe k webu. "Máme absolútne žiadny zámer blokovať aktuálne verzií žiadne prehliadačov, vrátane Apple Safari, Z našich webových stránok, "povedal hovorca spoločnosti na e-mail neskoro piatok. PayPal bol reakciou na správy o výskume papier uvoľní v týždni pred Michael Barrett, podnik hlavného informácie bezpečnostný dôstojník, ktorý povedal, že platobné služby, ktorý by zakazoval prehliadacov že chýbal spôsob, ako blokovať známe alebo poukazujú phishingových stránok a nepodporoval Rozšírené Validácia (EV) certifikátov. Zobrazení: Celý článok @ Computerworld |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vyzerá to ako nejaký chlapík od Apple len povedal, že je pravda, že na blogu súvisí s ... Já bojuji sa domnievať, že je stále 10 ľudí pomocou Netscape 2
|
| |||
| |||
| Jedným z tých, bolo mi, keby som mohol vidieť. |
|
| |||
| |||
| Kde ste sa podarí nájsť kópiu tej starej? Sú archivované niekde?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| http://sillydog.org/narchive/full123.php je východiskovým bodom. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| New Kid On The Block ... lol | USB | Predstavte Yourself Tu | 11 | 14. apríla 2009 10:03 |
| Paypal - Nie je dosť peňazí na mojom účte Chyba / Chyba | Coolyxxx | Vypnúť Téma diskusie | 8 | 28. február 2009 15:18 |
| Čo PayPal účtu k nám | robina80 | Vypnúť Téma diskusie | 4 | 10. február 2009 09:02 |
| Paypal poplatky kalkulačka | Gazmondo | Vypnúť Téma diskusie | 3 | 6. marca 2008 13:11 |
| Paypal nie je správne nakládky | barnseytheref | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 1 | 19. júna 2007 08:31 |
| Thread Tools | |
| |