![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Куоте:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| хмм, да је добра идеја
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Они ће бити значајан скуп корисника који користите врло стар Пентиум 90-133 рачунара Оццекујем. ИЕ4 тече сасвим аццептаблы на њима. ИЕ6 и 7 не понестане на њима и на све и не би Уин2000 + Фирефокс на Претпостављам да добије по 266МХз/64МБ али на 133МХз/16МБ је различита котао рибе. Шта Паыпал чини се да је рекавши да ће им се одбије приступ свим хардверским када га достиже свој десети рођендан.
Да, то мора бити учињено, они су само опасности на Интернету, но оне могу бити добре за рад Канцеларије. Само да видим шта се догодило сам узео неки стари прегледачи ван на интернет. Мозаик пала чак и пре него хандсоме ат Гоогле, мислим да је инфраструктура била доста различита леђа да тек онда видите данашњи пакете убити га. Нетсцапе Навигатор 3,02 пала хандсоме ат Гоогле, али могао видети неколико ванилије интерфејса. Они нису имали појма што долази, људи који су тада написао, она се осећа као да је било само да се касније "ако ја не знам шта то значи да ћу шкрипати зубима и игноришете моје је" постала мантра. Мы Сыстем: Тим
|
|
| |||
| |||
| Значајан број још користите Интернет Експлорер 4? Они очигледно нису гледали на свету коришћења затим статс хттп://ууу.тхецоунтер.цом/статс/2008/Марцх/броусер.пхп Не бих позив из 7160 о значајним 10000000 |
|
| |||
| |||
| ПаыПал: Нећемо блокирати Сафари корисника ПаыПал, Електронски начин плаћања услуга у власништву еБаы Инц је негирао да је планове за таг Аппле Инц. 'С Сафари као "несигурних" и блокирати га из приступа месту. "Ми имамо апсолутно нема намеру блокирање тренутне верзије било прегледачима, укључујући Аппле'с Сафари, Од наше уеб странице ", казао је фирма заступници у е-маил касно петак. ПаыПал је реагује на извештаје истраживачки рад издат је недељу дана пре бы Мицхаел Барретт, фирма је наццелник информационе безбедности официр, рекао је да је плаћање услуга прегледачима да би се забрана недостајало начин да блокирају позната или сумња покушај преотимања информација уеб странице, а не подржавају екстендед валидатион (ЕВ) сертификате. Поглед: Цијели члан ЦомпутерУорлд @ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Изгледа као неки момак фром Јабука, рекао је да је управо на том блогу нетаццно везан за ... Ја верујем да се борба има још 10 људи користите Нетсцапе 2
|
| |||
| |||
| Један од тих је мене гледа кад бих могао. |
|
| |||
| |||
| Где си успео наћи примјерак који стари? Они су архивирани негде?
__________________ сервергуы |
|
| |||
| |||
| хттп://силлыдог.орг/нарцхиве/фулл123.пхп је почетна тачка. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Нова дијете на блок ... ЛОЛ | УСБ | Увести Ыоурселф Овде | 11 | 14 април 2009 10:03 |
| Паыпал - Није довољно новца на свом рачуну Грешка / Буг | Цоолыкскскс | Офф Топиц Дисцуссион | 8 | 28 фебруар 2009 15:18 |
| Који ПаыПал Рачун добити | робина80 | Офф Топиц Дисцуссион | 4 | 10 фебруар 2009 09:02 |
| Паыпал таксе калкулатор | Газмондо | Офф Топиц Дисцуссион | 3 | 6 март 2008 13:11 |
| Паыпал не итава исправно | барнсеытхереф | Уеб Броусерс & ФТП Клијенти | 1 | 19. јуна 2007 08:31 |
| Тхреад Тоолс | |
| |