![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хм, хороша ідея, що
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вони будуть значними набір користувачів, які використовують дуже старі комп'ютери Pentium 90-133 я думаю. IE4 працює цілком прийнятним на них. IE6 і 7 не працюють на них на всіх і ні буде Win2000 + Firefox на здогадатися, що обходиться на 266MHz/64MB але 133MHz/16MB це різні чайник риби. Що Paypal, здається, казав, що вони будуть відмовляти в доступі на все устаткування, коли воно доходить до свого десятого дня народження.
Так, це повинно бути зроблено, вони просто небезпек в інтернеті якими б гарними вони можуть бути для роботи Управління. Просто щоб подивитися, що сталося, я взяв старі браузери виходять на Інтернеті. Мозаїка впав ще до того, дивлячись на Google, я думаю, що інфраструктура була досить протилежні тоді, що бачимо тільки пакетами сьогоднішнього вбити його. Netscape Navigator 3.02 розбився дивлячись на Google, але вона могла б побачити кілька сайтів ванілі. Вони поняття не мав, що за цим піде, хто писав тоді, вона відчуває себе, як ніби вона була тільки пізніше, що "якби я не знаю, що це значить, я буду зціпити зуби і ігнорувати її" стало мантрою. Моя система: Тім
|
|
| |||
| |||
| Значне число все ще використовують Internet Explorer 4?? Вони явно не дивився на світ-широким використанням статистики потім http://www.thecounter.com/stats/2008/March/browser.php Я б не назвав 7160 з приблизно 10000000 значним |
|
| |||
| |||
| PayPal: ми не будемо блокувати Safari користувачів PayPal, Електронна оплата послуг належить eBay вкл., Заперечує, що він планує тега Apple Inc. 'S Safari як "небезпечних" і заблокувати доступ до сайту. "У нас немає жодного наміру блокування поточних версіях браузерів, в тому числі Apple's Safari, З нашого сайту ", сказав прес-секретар компанії по електронній пошті пізніше п'ятниці. PayPal відреагував на повідомлення про дослідницьку роботу звільнено за тиждень до цього Майкл Барретт, керівник інформаційної безпеки фірми офіцера, який сказав, що оплата за послуги буде заборони браузерів, які не мають спосіб блокувати відомі або підозрювані фішингових сайтів, а не підтримку, надану Validation (EV) сертифікатів. Перегляд: Повна стаття @ ComputerWorld |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Схоже, деяким з Блоку Apple просто сказав, що це неправда, що на блозі пов'язані з ... Я вважаю, боротьба є ще 10 людей, що використовують Netscape 2
|
| |||
| |||
| Один з них мені бачити, якщо зможу. |
|
| |||
| |||
| Де вам вдалося знайти копію старого? Чи є вони де-небудь архіви?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| http://sillydog.org/narchive/full123.php є відправною точкою. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Новий маля на блоці ... LOL | USB | Тут Introduce Yourself | 11 | 14 квітня 2009 10:03 |
| Paypal - не вистачає грошей на Мій обліковий запис помилок / Звіти | Coolyxxx | Off Topic Discussion | 8 | 28 лютого 2009 15:18 |
| Що PayPal Рахунок Отримати | robina80 | Off Topic Discussion | 4 | 10 лютого 2009 09:02 |
| Paypal зборів калькулятор | Gazmondo | Off Topic Discussion | 3 | 6 березня 2008 13:11 |
| Paypal неправильної завантаженні | barnseytheref | Веб-браузери & FTP-клієнти | 1 | 19 червня 2007 08:31 |
| Різьба Інструменти | |
| |