![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| hello imam thgis peckav problem s flash video palying kada je video na vas tube video skokovima od normalne veličine do 1 qaurter na veličinu u gornjem lijevom kutu i drži ruke u skakanja između dva, kada je video je četvrtina veličine u ostatak ekrana je linijama i bojama originalni video na čak mada je puni video je prikazana u gornjem lijevom kutu ja sam koristeći ispravnu video drivera btw se to dogodi, na svim internet preglednici Mozilla krom IE7 i ja sam koristeći najnoviju verziju Flash BT također imao taj problem na prethodnu verziju Nadam se da sam posted to na pravo mjesto hvala ti |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Marko, nemojte početi duple teme, hvala.
| |||
| |||
| Pokušajte ažuriranju Flash player ili java. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Flash igranje audio ali nema Video on site. | inthehook | Web Dizajn, Hosting & SEO | 0 | 11 listopad 2009 16:11 |
| Igranje video, Koja pitanja? | wannabevj | General Hardware Chat | 1 | 30 srpanj 2009 14:22 |
| Flash Video Problem | marko | Web Browsers & FTP Klijenti | 0 | 23. lipnja 2009 03:52 |
| Igranje video | tinkerbell | Multimedija i kodeci | 1 | 3. listopad 2008 08:42 |
| Problem sa zvukom igranje | lučki | Multimedija i kodeci | 2 | 30. listopad 2007 20:36 |
| Thread Tools | |
| |