![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| ahoj som thgis nepríjemný problém s flash videá, keď palying video na You Tube video seskoků z bežnej veľkosti až 1 qaurter o veľkosti v ľavom hornom rohu a pořád skákať medzi dvoma, ak je video štvrtina veľkosti Zvyšok obrazovky je línie a farby pôvodné video na ňom dokonca Tho plnej video sa zobrazí v ľavom hornom rohu som pomocou správne ovládače video btw To sa deje na všetkých internetových prehliadačov Mozilla chromová ie7 a já používate najnovšiu verziu flash bt tiež mal tento problém na predchádzajúcu verziu Dúfam, že aj táto posta na správnom mieste ďakujem ti |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Marko, prosím nezačnú duplicitní vlákna, vďaka.
| |||
| |||
| Skúste aktualizovať Flash player, alebo Java. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Flash Prehrávanie Audio, ale žiadne video na stránkach. | inthehook | Web Design, hosting & SEO | 0 | 11.októbra 2009 16:11 |
| Prehrávanie videa, o čo ide? | wannabevj | Všeobecné Hardware Chat | 1 | 30.července 2009 14:22 |
| Flash Video Problem | marko | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 0 | 23. júna 2009 03:52 |
| Prehrávanie videa | Tinkerbell | Multimedia & Kodeky | 1 | 3. októbra 2008 08:42 |
| Problém s prehrávanie zvuku | Lucky | Multimedia & Kodeky | 2 | 30. októbra 2007 20:36 |
| Thread Tools | |
| |