![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| No já jsem tu nový tak omluvy, pokud je to špatně fóru. Můj přítel má notebook Acer (které nemá příliš dlouho). Každopádně jsem pár měsícem se dostat na LINK smazán! a to by nebyla práce - Právě jsem se chybová stránka IE mi říct obnovit atd. atd. Aktualizace nefunguje. Jsem se pokoušela dostat na webové stránky a od té doby se žádné štěstí. Nicméně, moje matka má nový podobný notebook Acer a já si vždy může dostat do Ameriky MAC kosmetika stránkách. Já si vždy může dostat do anglické MAC kosmetika, jen ne americké. Nemám ponětí, proč .... kamarády z Londýna a Leeds se může dostat na americké .... HELP! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mohlo by to být váš ISP bude-li mít i nadále nefunguje říct pár dní později, ale ještě pracuje pro své přátele, pak může být problém s počítačem, ale pokud je to jediná stránka, která nefunguje bych být nakloněny říct nic špatného na svém počítači.
| |||
| |||
| Také jsem našel instalaci nového Internet Explorer 7 druhy hodně společných IE problémy. |
|
| |||
| |||
| a Yahoo. com nefunguje hodně času, ale yahoo. co. uk dělá .... jsem IE 7 příliš |
|
| |||
| |||
| Jste v poslední době spyware a virus scan? Pokud ne dostat Spybot a spusťte jej. |
|
| |||
| |||
| Upgrade na IE7 by měl odstranit, že za 6 má problémy s CSS funkčnost. |