μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες

Register

Πρόβλημα με τον Internet Explorer και ορισμένες ιστοσελίδες

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 20 Απριλίου του 2007, 13:54
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Πρόβλημα με τον Internet Explorer και ορισμένες ιστοσελίδες

Εντάξει είμαι νέος εδώ έτσι συγνώμη αν αυτό είναι το λάθος φόρουμ.

Ο φίλος μου έχει ένα laptop Acer (που δεν είχε πάρα πολύ καιρό). Τέλος πάντων, εγώ προσπάθησα μια-δυο μήνες πριν για να πάρει επάνω LINK ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ! και δεν θα εργασία - Πήρα ακριβώς την σελίδα λάθους IE λέγοντας μου να ανανεώσετε κλπ κλπ. Refreshing δεν λειτουργεί. Έχω προσπαθήσει να πάρει επάνω στο δικτυακό τόπο από τότε που δεν τύχη.

Ωστόσο, η μητέρα μου έχει ένα νέο παρόμοιο laptop Acer και μπορώ πάντα να πάρει επάνω του αμερικανικού MAC ιστοσελίδα καλλυντικά.

Μπορώ πάντα να πάρει επάνω στην αγγλική καλλυντικών MAC, απλά δεν είναι το αμερικανικό. Δεν έχω ιδέα γιατί .... τους φίλους μου από το Λονδίνο και Λιντς μπορεί να πάρει πάνω του αμερικανικού ένα ....

HELP!
Old 20 Απριλίου του 2007, 13:59
Διαχειριστής Ομάδα

Θα μπορούσε να είναι ISP σας εάν συνεχίσει να εργάζεται να μην πω σε λίγες ημέρες αργότερα, αλλά εξακολουθεί να εργάζεται για τους φίλους σας, τότε μπορεί να είναι ένα πρόβλημα με τον υπολογιστή σας, αλλά, αν αυτό είναι η μόνη περιοχή που δεν λειτουργεί θα ήθελα να έχουν την τάση για να μην πει τίποτα το λάθος με τον υπολογιστή σας.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 20 Απριλίου του 2007, 14:43
Διαχειριστής Ομάδα

Έχω επίσης βρεθεί την εγκατάσταση του νέου Internet Explorer 7 πολλά είδη κοινών προβλημάτων ΑΠ.
Old 20 Απριλίου του 2007, 16:33
Νέο Μέλος Ομάδα

καλά yahoo. com δεν λειτουργεί πολύ χρόνο, αλλά το yahoo. co. uk κάνει .... Έχω πολύ IE 7
Old 20 Απριλίου του 2007, 16:36
Διαχειριστής Ομάδα

Έχετε κάνει μια πρόσφατη spyware και σάρωση του ιού;

Αν δεν πάρετε Spybot και να το εκτελέσετε.
Old 25 Απριλίου 2007, 19:08
Μέλος Ομάδα

Η αναβάθμιση σε IE7 θα πρέπει να εξαλείψει ότι το 6 έχει CSS προβλήματα λειτουργικότητας.
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.