![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
Εργαλεία Θέματος |
|
|
|||
|
|||
|
Εντάξει είμαι νέος εδώ έτσι συγνώμη αν αυτό είναι το λάθος φόρουμ.
Ο φίλος μου έχει ένα laptop Acer (που δεν είχε πάρα πολύ καιρό). Τέλος πάντων, εγώ προσπάθησα μια-δυο μήνες πριν για να πάρει επάνω LINK ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ! και δεν θα εργασία - Πήρα ακριβώς την σελίδα λάθους IE λέγοντας μου να ανανεώσετε κλπ κλπ. Refreshing δεν λειτουργεί. Έχω προσπαθήσει να πάρει επάνω στο δικτυακό τόπο από τότε που δεν τύχη. Ωστόσο, η μητέρα μου έχει ένα νέο παρόμοιο laptop Acer και μπορώ πάντα να πάρει επάνω του αμερικανικού MAC ιστοσελίδα καλλυντικά. Μπορώ πάντα να πάρει επάνω στην αγγλική καλλυντικών MAC, απλά δεν είναι το αμερικανικό. Δεν έχω ιδέα γιατί .... τους φίλους μου από το Λονδίνο και Λιντς μπορεί να πάρει πάνω του αμερικανικού ένα .... HELP! |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Θα μπορούσε να είναι ISP σας εάν συνεχίσει να εργάζεται να μην πω σε λίγες ημέρες αργότερα, αλλά εξακολουθεί να εργάζεται για τους φίλους σας, τότε μπορεί να είναι ένα πρόβλημα με τον υπολογιστή σας, αλλά, αν αυτό είναι η μόνη περιοχή που δεν λειτουργεί θα ήθελα να έχουν την τάση για να μην πει τίποτα το λάθος με τον υπολογιστή σας.
|
|||
|
|||
|
Έχω επίσης βρεθεί την εγκατάσταση του νέου Internet Explorer 7 πολλά είδη κοινών προβλημάτων ΑΠ.
|
|
|
|||
|
|||
|
καλά yahoo. com δεν λειτουργεί πολύ χρόνο, αλλά το yahoo. co. uk κάνει .... Έχω πολύ IE 7
|
|
|
|||
|
|||
|
Έχετε κάνει μια πρόσφατη spyware και σάρωση του ιού;
Αν δεν πάρετε Spybot και να το εκτελέσετε. |
|
|
|||
|
|||
|
Η αναβάθμιση σε IE7 θα πρέπει να εξαλείψει ότι το 6 έχει CSS προβλήματα λειτουργικότητας.
|