vähemmän oman pääoman

Magazine
Go Back   Tietokone Juice > Computer Software > Web-selaimet ja FTP Clients

Register

Problem with Internet explorer ja tiettyjen verkkosivustojen

Reply

Thread Tools
Old 20 huhtikuu 2007, 13:54
Uusi Jäsen

Default Problem with Internet explorer ja tiettyjen verkkosivustojen

OK Olen uusi täällä joten anteeksi jos tämä on väärä foorumi.

Poikaystäväni on Acer kannettava tietokone (jota hän ei ollut liian pitkä). Joka tapauksessa, olen yrittänyt pari kuukautta sitten saada Linkille DELETED! ja se ei toimi - Sain IE virheestä sivulla kerroit päivittää jne jne. Virkistävä ei toimi. Olen yrittänyt saada kiinni verkkosivuilla jälkeen ilman onnea.

Kuitenkin äitini on uusi samanlainen Acer kannettava tietokone ja voin aina saada kiinni amerikkalaisten MAC kosmetiikka verkkosivuilla.

Voin aina kiinni englanti MAC kosmetiikka vain ole amerikkalaisen. Minulla ei ole aavistustakaan, miksi .... ystäväni Lontoon ja Leeds voi saada kiinni amerikkalaisen ....

HELP!
Old 20 huhtikuu 2007, 13:59
Administrator Group

Se voisi olla ISP, jos se jatkaa ei toimi sanoa muutaman päivän päästä, mutta toimii edelleen ystävillesi se voi olla ongelmia tietokoneen kanssa, mutta jos tämä on ainoa sivusto, joka ei toimi, olisin taipuvainen eli se mitään vikaa tietokoneeseen.

My System: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Emolevy:
HP nForce 560
RAM-muisti:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (s):
Nvidia 7150M Laivaostoksista Yhdennetty
Äänikortti:
5.1 Laivaostoksista Yhdennetty
Kiintolevy (t):
250GB 5400RPM SATA300
Optinen asema (t):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Asia / PSU:
Kanta HP
Jäähdytys:
Kanta HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10 Mt Virgin Kaapeli
Monitor (t):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 20 huhtikuu 2007, 14:43
Administrator Group

Olen myös todennut asennat uuden Internet Explorer 7 monenlaista paljon yhteistä IE ongelmia.
Old 20 huhtikuu 2007, 16:33
Uusi Jäsen

hyvin yahoo. com ei toimi paljon aikaa, mutta Yahoo. co. UK ei .... olen IE 7 liian
Old 20 huhtikuu 2007, 16:36
Administrator Group

Oletko tehnyt viime vakoiluohjelmia ja viruksia Scan?

Jos saa Spybot ja suorita se.
Old 25 huhtikuu 2007, 19:08
Jäsen

Päivittää IE7 pitäisi poistaa, että 6 on CSS toiminnot ongelmia.
Reply

Register

Kirjanmerkit

Samanlaisia Threads
Kierre Thread Starter Forum Vastaukset Last Post
Internet Explorer Permission ongelma. crazyforISA Web-selaimet ja FTP Clients 5 12 lokakuu 2009 16:48
Ongelma, kun yritän kirjautua tietyille verkkosivuille kummisetä Web-selaimet ja FTP Clients 2 22. toukokuuta 2009 11:10
Internet explorer ongelma? simon c Web-selaimet ja FTP Clients 2 9. Jan 2009 06:31
Internet Explorer 7 carpious Web-selaimet ja FTP Clients 2 21. kesäkuu 2008 15:15
Internet Explorer on havainnut virheen Stepfole Web-selaimet ja FTP Clients 3 21. Huhtikuu 2008 15:13
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.