manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Web Browsers & FTP Klijenti

Register

Problem s Internet Explorer i određene web stranice

Reply

Thread Tools
Old 20. travnja 2007, 13:54
Novi član grupe

Default Problem s Internet Explorer i određene web stranice

Ok ja sam novi ovdje pa isprike ako je ovo krivi forum.

Moj dečko ima Acer laptop (koje on nije imao previše dugo). Inače, pokušao sam par prije mjesec dana doći na LINK izbrisana! i to ne bi raditi - ja pravedan je dobio stranicu IE greška mi govori da osvježite itd itd. Osvježavajući ne radi. JA imati bio težak da biste dobili na web stranici od tada bez sreće.

Međutim, moja mama ima sličan novi Acer laptop, a ja uvijek mogu doći na američki MAC kozmetike website.

Ja mogu uvijek dobiti na engleskom MAC kozmetiku, ne samo američki jedan. Imam nijedan ideja zašto .... moji prijatelji iz Londona i Leeds mogu dobiti na američku ....

POMOZITE!
Old 20. travnja 2007, 13:59
Administrator Group

To bi mogao biti vaš ISP-a ako i dalje ne radi ono što je kazano nekoliko dana kasnije, ali i dalje radi za svoje prijatelje onda svibanj biti problem s vašim računalom, ali, ako je to jedino mjesto koje ne rade ja bih se sklone reći svoje ništa izvrnut sa vašim računalo.

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 20. travnja 2007, 14:43
Administrator Group

Također sam pronašao instalirate novi Internet Explorer 7 vrsta IE puno zajedničkih problema.
Old 20. travnja 2007, 16:33
Novi član grupe

dobro yahoo. com ne radi puno vremena, ali yahoo. co. uk ne .... imam IE 7 previše
Old 20. travnja 2007, 16:36
Administrator Group

Ste učinili nedavno spyware i virus skandirati što?

Ako ne dobijete spybot i pokrenite ga.
Old 25. travnja 2007, 19:08
Member Group

Dogradnja za IE7 treba ukloniti da se kao 6 ima CSS funkcionalnost problema.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Internet Explorer Permission problema. crazyforISA Web Browsers & FTP Klijenti 5 12 listopad 2009 16:48
Problem kada pokušavate prijaviti na određene web stranice kum Web Browsers & FTP Klijenti 2 22. svibanj 2009 11:10
Internet Explorer problem? Simon c Web Browsers & FTP Klijenti 2 9. siječanj 2009 06:31
Internet Explorer 7 carpious Web Browsers & FTP Klijenti 2 21. lipnja 2008 15:15
Internet Explorer naišao je na problem Stepfole Web Browsers & FTP Klijenti 3 21. travanj 2008 15:13
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.