kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Web böngésző és FTP Clients

Register

A probléma az Internet Explorer és az egyes weboldalak

Reply

Téma eszközök
Old Április 20, 2007, 13:54
Új tag Csoport

Default A probléma az Internet Explorer és az egyes weboldalak

Ok új vagyok itt, elnézést, ha ez a fórum rossz.

Barátom van egy Acer laptop (amit nem volt túl hosszú). Mindegy, én megpróbáltam egy pár hónappal ezelőtt-hoz kap-ra LINK TÖRÖLVE! és ez nem működik - én csak kapott az IE hiba oldal mondja nekem, hogy frissíteni kell, stb, stb frissítése nem működik. Nekem van kipróbálás-hoz kap-ra a honlapon azóta az nem szerencse.

Mindazonáltal, az anyám egy hasonló új Acer laptop, és én is mindig rá az amerikai MAC kozmetikai honlapján.

Én is mindig rá a MAC kozmetikai angol, csak nem az amerikai egy. Fogalmam sincs, miért .... barátaimat London és a Leeds is kerülhetnek az amerikai egy ....

HELP!
Old Április 20, 2007, 13:59
Administrator Group

Ez lehet az internetszolgáltató, ha továbbra sem működik mondjuk néhány nappal később, de még működik az ismerőseinek, akkor lehet, hogy probléma van a számítógép, de ha ez az egyetlen helyszínen, hogy nem működik lennék hajlandó mondani, hogy semmi baj a PC.

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Április 20, 2007, 14:43
Administrator Group

Azt is találtam telepítésével az új Internet Explorer 7 féle sok közös IE probléma.
Old Április 20, 2007, 16:33
Új tag Csoport

jól yahoo. com nem működik egy csomó időt, de yahoo. co. uk nem .... Én is IE 7
Old Április 20, 2007, 16:36
Administrator Group

Tettél egy friss víruskereső és kémprogram?

Ha nem kap spybot és fuss ez.
Old Április 25, 2007, 19:08
Csoport tagja

A frissítés az IE7 meg kell szűnnie, hogy a 6-nak CSS működési problémákról.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Az Internet Explorer Permission Problem. crazyforISA Web böngésző és FTP Clients 5 Október 12, 2009 16:48
Probléma, amikor megpróbál bejelentkezni az egyes weboldalak keresztapa Web böngésző és FTP Clients 2 22. május 2009 11:10
Internet Explorer probléma? Simon c Web böngésző és FTP Clients 2 9. január 2009 06:31
Internet Explorer 7 carpious Web böngésző és FTP Clients 2 21. június 2008 15:15
Az Internet Explorer hibát észlelt Stepfole Web böngésző és FTP Clients 3 21. április 2008 15:13
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.