![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| Ok אני חדש כאן אז אני מתנצל אם זה בפורום הלא נכון. החבר שלי יש מחשב נייד Acer (אשר הוא לא קיבל יותר מדי זמן). בכל אופן, ניסיתי כמה לפני חודש לקבל על קישור נמחקו! וזה לא יעבוד - יש לי רק את דף שגיאה של IE אומר לי לרענן וכו 'וכו' רענון לא עובד. אני מנסה להגיע אל האתר ומאז ללא הצלחה. עם זאת, אמא שלי יש מחשב נייד Acer דומה חדש ואני תמיד אפשר להגיע אל אתר האינטרנט האמריקאית הקוסמטיקה MAC. אני תמיד יכול לעלות על האנגלית הקוסמטיקה MAC, רק לא זו האמריקאית. אין לי מושג למה .... חברים שלי מלונדון, לידס יכול לעלות על האמריקאי אחד .... עזרה! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זה יכול להיות ספק שירותי האינטרנט שלך אם זה ממשיך לא לעבוד לומר כמה ימים מאוחר יותר, אבל עדיין עובד על החברים שלך ואז זאת עלולה להיות בעיה עם המחשב, אבל, אם זה רק באתר זה לא עובד הייתי נוטה לומר דבר שלו לא בסדר עם המחשב שלך.
| |||
| |||
| יש לי גם מצא להתקין את Internet Explorer 7 החדש המון מיני בעיות של IE משותף. |
|
| |||
| |||
| גם Yahoo. com לא עובד הרבה זמן אבל Yahoo. co. בריטניה עושה .... יש לי גם IE 7 |
|
| |||
| |||
| עשית האחרונים של תוכנת ריגול סריקת וירוסים? אם לא מקבלים Spybot ולהפעיל אותו. |
|
| |||
| |||
| את השדרוג ל-IE7 צריך לחסל כי יש בעיות ב-CSS 6 פונקציונליות. |