![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Gerai, aš esu naujas čia, atsiprašau, jei tai yra neteisinga forumas. Mano draugas turi Acer nešiojamas kompiuteris (kurį jis neturėjo pernelyg ilgas). Anyway, aš bandžiau mėnesio prieš porą gauti ant LINK DELETED! ir tai neveikia - I just got IE klaida puslapyje papasakojai atnaujinti ir tt ir tt Gaivieji neveikia. Aš jau bando patekti į svetainę, nes tada be sėkmės. Tačiau, mano mama turi naujų panašaus Acer nešiojamas kompiuteris ir aš visada gali gauti į JAV MAC kosmetika svetainėje. Aš visada gali gauti į anglų MAC kosmetika, tik ne vienas Amerikos. Net neįsivaizduoju, kodėl .... mano draugai iš Londono ir Leeds gali patekti į JAV vienas .... HELP! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tai galėtų būti jūsų interneto paslaugų tiekėjas, jei jis vis dar neveikia ty po kelių dienų, bet vis dar dirba jūsų draugai tada gali būti problemų su kompiuteriu, bet, jei tai tik svetainės kad neveikia būčiau linkęs ty jos nieko blogo su kompiuteriu.
| |||
| |||
| Aš taip pat nustatė, įdiegiant naują Internet Explorer 7 rūšių daug bendrų IE problemų. |
|
| |||
| |||
| gerai yahoo. com neveikia, dėl laiko, bet Yahoo aikštelė. co. Jungtinėje Karalystėje veikia .... turiu IE 7 pernelyg |
|
| |||
| |||
| Tu padarei naujausių šnipinėjimo programų bei virusų skanuoti? Jei negavote Spybot ir paleisti jį. |
|
| |||
| |||
| Pereiti prie IE7 reikia pašalinti, kad 6 turi CSS funkcijų problemų. |