![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Labi, es esmu jauna šeit, lai atvainojos, ja tas ir nepareizi forums. Mans draugs ir Acer klēpjdators (ko viņš nav bijis pārāk garš). Anyway, es mēģināju pāris mēnešus pirms nokļūt uz LINK dzēsts! un tas nedarbosies - i atkal IE kļūdu lapu man saki, lai atsvaidzinātu etc etc Atsvaidzina nedarbojas. Es esmu mēģinājis iegūt uz mājas lapas, kopš tā laika bez luck. Tomēr, mana māte ir jauns līdzīgs Acer klēpjdatoru, un es vienmēr var saņemt uz amerikāņu MAC kosmētika lapā. Es vienmēr var saņemt uz angļu MAC kosmētika, tikai ne amerikāņu vienu. Man nav ne jausmas kāpēc .... mani draugi no Londonas un Leeds var saņemt uz amerikāņu viena .... HELP! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tas varētu būt jūsu ISP, ja tas joprojām nedarbojas pateikt pāris dienām, bet joprojām strādā jūsu draugi, tad tā var būt problēma ar jūsu datoru, bet, ja tas ir tikai vietā, kas nedarbojas I'd slīpi teikt tā nekas nepareizs ar datoru.
| |||
| |||
| Man ir arī konstatēts, uzstādot jaunu Internet Explorer 7 veida partiju kopējā IE problēmas. |
|
| |||
| |||
| arī Yahoo. com nedarbojas daudz laika, taču Yahoo. co. uk nav .... Man ir IE 7 pārāk |
|
| |||
| |||
| Tu esi darījis pēdējos spyware un vīrusu skenēšanas? Ja nesaņem Spybot un vada to. |
|
| |||
| |||
| Jaunināšanu uz IE7 jānovērš, ka ir 6 CSS funkcionalitāti problēmas. |